Vodič po šeškanju

Vodič po šeškanju

Vodič po šeškanju

Veliko parov je že kdaj poskusilo šeškanje in v tem našlo način, kako začiniti svoje spolno življenje. Nekaterim je všeč, ker se lahko sprostijo, uživajo in ne razmišljajo o tem, kako zadovoljiti partnerja, saj to takrat ni njihova naloga. Drugi pravijo, daj jim močno naraste adrenalin. Oglejmo si nekaj osnovnih pravil šeškanja.

Kam ne smete udariti?

Za šeškanje lahko uporabite različne predmete, ki jih najdete tudi v našem sex shopu, kot sta na primer bič ali lopatka. V vsakem primeru, ne glede na izbiro predtmeta, pa se morate pri šeškanju izogibati določenim mestom na telesu. Partnerja oz. partnerke nikoli ne smete udariti neposredno na kost (npr. komolci, ključnica). Paziti morate tudi, da udarec ne prileti na vrat, glavo ali spodnji del hrbta, kjer takoj pod kožo ležijo ledvice. Občutljiv je tudi zadnji del kolen.

Vadite s svojimi erotičnimi igračkami

Preden svoje »orodje« uporabite na partnerju oz. partnerki, ga sami spoznajte. Prav pri bičih je najtežje ohraniti nadzor. Vadita lahko tudi skupaj s partnerjem, tako da ga udarjate, ko je oblečen, in tako ugotovite, kako močen je vaš udarec. Če vas bo po šeškanju bolela zadnja plat, lahko v erotični trgovini kupite učinkovito kremo za po šeškanju, ki bo pomirila vašo kožo.

Meje, meje, meje

Najpomembneje je, da odkrijete meje svojega partnerja. Si želi, da ga samo nežno trepljate ali bi raje videl, da ga ob udarcu zapeče? Morda pa vaš partner sploh ne želi občutiti bolečine, saj bi se rad samo igral z idejo, da je moč v njegovih rokah, ali pa se pretvarjal, da čuti bolečino.

Udarite in počakajte

Po šeškanju vedno malo počakajte. Dajte partnerju čas, da njegov um zazna občutke na koži. Z roko ali mehkim predmetom ga gladite po koži, kjer je ravno prejel udarce. Ne pozabite: šeškanje ni pretepanje, ampak čuten erotični dogodek.