Ideje in igrice za poživitev spolnosti

Ideje in igrice za poživitev spolnosti

Ideje za igro

Čas je, da v vajino spolno življenje spet vpeljete skrivnostnost in nepredvidljivost. Domislite se inovativnih načinov, da načnete predigro. Namesto, da jo vprašate, če je pri volji, jo zvabite v strasten maraton seksa. Uporabite domišljijo, saj nikoli ne veste, kakšno presenečenje vas čaka v zameno. Glavno je, da jo vzburite s subtilnimi namigi na končno nagrado, ne da bi ji neposredno povedali, da hočete seksati. Ne osredotočite se le na poskakovanje, ampak jo tako močno vzburite, da se vam bo stopila v objemu.

Oblecite predpasnik

Nič ni bolj stimulativno za ženske, kot moški s kulinaričnimi sposobnostmi. Prilastite si torej kuhinjo in se potrudite po najboljših močeh! Pripraviti njeno najljubšo jed ali sladico, pri tem pa uporabite navihane modelčke ali pekače v obliki prsi ali penisa, ki jih najdete tudi v našem sex shopu. Medtem ko uživa v vaši specialiteti se nežno podrgnite ob njen hrbet in jo nekajkrat poljubite. Morda boste za svoj trud nagrajeni kar na kuhinjskem pultu.

Zmenek v kinu

Ne, tokrat se ne bosta mečkala v zadnji vrsti kino dvorane! Kino zmenek priredite kar na domačem kavču. Sposodite si nekaj seksi romantičnih filmov, pripravite njene najljubše prigrizke in odprite steklenico vina. Oblecita se v pižamo in se stisnita na kavču. Nekje na sredini filma se začnite igrati s svojo drago. Začnite s povsem običajnimi dotiki in naj skupaj s filmom narašča tudi napetost v vajini dnevni sobi. Kmalu vas bo rotila za pravo akcijo!

Družabne igre po odraslo

Če ste kot otrok radi igrali družabne igre, boste zdaj še toliko bolj uživali. Govorimo seveda o odraslih verzijah iger, ki ste jih navajeni iz otroštva. Kaj pravite na igro slači pokra? Možnosti so neomejene, seveda pa morate spoštovati pravila igre. Lahko se domenita, da mora poraženec vsakič sleči kos obleke, ali pa poljubiti del telesa, ki ga določi zmagovalec, lahko pa pobrskate tudi po zakladnici seks iger, ki so na voljo v erotični trgovini.

Zabavni pripomočki za igranje

Izkoristite svoje kreativne sposobnosti in se prepustite domišljiji z začasnimi barvami za tatuje. Prelevite se v seksi umetnika in jih s pomočjo čokoladne barve za telo narišite njen najljubši motiv na del njenega telesa, ki ga imate najraje. Včasih to zahteva nekaj gole kože in nekaj dotikov tu in tam po golem platnu - odlična spodbuda za nepozabno noč!

Mokra osvežitev

Res je, nič ni bolj poživljajoče kot prha po napornem dnevu. Začnite z miljenjem njenega popolnega telesa in se nato ustavite na njenih oblinah. Pri tem lahko uporabite marsikatero zabavno igračko: račko v kadi, gobico v obliki penisa ali drug zabaven pripomoček! Ponudite se, da jo zmasirate in sprostite. Vaši gibi naj preidejo v bolj čutne, da bo komaj čakala, da jo še mokro odnesete na posteljo!