Navodila za uporabo masturbatorja Fleshlight

Navodila za uporabo masturbatorja Fleshlight

Navodila za uporabo masturbatorja Fleshlight

1. Ločite vložek in plastično ogrodje
Izvlecite vložek iz plastične embalaže, da ga pripravite na prvo uporabo.

2. Odstranite varovalo
Pred prvo uporabi iz masturbatorja odstranite varovalo. Vsi Fleshlight izdelki imajo na začetku v notranjosti plastično tubo, ki jo morate pred prvo uporabo potegniti ven. Ta je notri predvsem zaradi transporta in skladiščenja masturbatorja. Varovalo enostavno izvlecite in zavrzite.

3. Ogrejte vložek in lubrikant
Ogrejte vložek s toplo vodo. Za bolj pristen učinek vam priporočamo, da vložek ogrejete na telesno temperaturo 37 stopinj celzija.
Vložek lahko segrejete tako, da ga za 20 minut namočite v toplo vodo ali uporabite za to namenjeni grelec. Vložek je ploven, zato ga za čim boljše rezultate popolnoma potopite pod vodo. Priporočamo, da obenem segrejete tudi lubrikant, ki ga boste v naslednjem koraku uporabili za navlažitev vložka.

4. Vstavite vložek v plastično embalažo in dodajte lubrikant
Vložek ponovno vstavite v plastično ogrodje in ga napolnite s toplim lubrikantom na vodni osnovi. Količina lubrikanta je odvisna od vaše želje in vložka. Vložki z manj teksture ne potrebujejo toliko lubrikanta kot vložki z več teksturami.

5. Nastavite spodnji pokrov za učinek sesanja
Spodnji pokrov je namenjen sesalnemu učinku masturbatorja. Bolj kot bo pokrov zaprt, večji vakum boste ustvarili. Prilagodite sesalni učinek svojim željam in si z vsako uporabo zagotovite drugačen občutek.

Navodila za čiščenje

Navodila za čiščenje in vzdrževanje

Vložek po vsaki uporabi operite
Po končani uporabi tako vložek kot tudi ogrodje dobro sperite s toplo vodo. Izperite ga iz obeh strani, potem pa ga napolnite z vodo, z rokami zaprite oba konca in pretresite. To bo pomagalo dokončno odstraniti spermo in lubrikant. Če imate vložek z več teksturami priporočamo, da ga obrnete iz notranje na zunanjo stran ter ga očistite s konicami prstov. Ta naj ne bo obrnjen več kot 3-5 minut, saj ga lahko v nasprotnem primeru raztegnete.

Vložka nikoli ne umivajte z milom, ker ga boste s tem poškodovali.

Vložek lahko po večih uporabah razkužite
Proizvajalec priporoča posebno razkužilo Fleshwash, s katerim vložek po umivanju popršite (zunaj in znotraj) ter počakate, da se posuši. Tako boste ubili večino bakterij. Vložek po razkuževanju še enkrat umijte.

Vložek in ogrodje dobro osušite
Življenjska doba vložka je odvisna tudi od sušenja izdelka. Po vsakem čiščenju pustite Flashligh nekaj ur na zraku, da se osuši. Če želite ta proces pospešiti uporabite sušilnik za lase, ki pa ne sme biti prevroč.

Na koncu uporabite puder
Da preprečite lepljivost vložka, vam priporočamo, da po čiščenju nanj nanesete še Fleshlight puder, ki prepreči, lepljivost in ohranja prožnost.

Otroški pudri niso primerni za uporabo.

Za masturbatorje Flashlight in kompatabilne vložke kliknite TUKAJ.