Prevezovanje za začetnike

Prevezovanje za začetnike

Prevezovanje za začetnike

Vsem spolnim bitjem je prirojeno navdušenje in radovednost glede odkrivanja metod prevezovanja in občutij, ki jih slednje vzbuja. Prevezovanje je čudovit način s katerim lahko ljudje raziščejo svoje občutke in fizične odzive, ki se jim porodijo ob prevezovanju. Odprtost družbe raziskovanju spolnosti, pripomore k lažjemu eksperimentiranju z možnostmi, ki so na voljo.

Prevezovanje: v čem je čar?

Popolna predaja partnerju je povezana z razburjenjem in novostjo. Prežame nas igrivost in nekakšno draženje; kombinacija užitka in bolečine je lahko tako očarljiva kot razburljiva. Podrejeni se preda in svojo ranljivost položi v roke doma ali domine, ki nadzira občutke podrejenega. V zraku je pričakovanje in voljnost, ki vzburi prav oba udeleženca. Preveze lahko močno okrepijo vaše spolne odzive; za nekatere pa je že sam pogled na prevezovanje izredno erotičen.

Kaj je prevezovanje?

Vas zanima kaj sploh spada pod prevezovanje? Slednje je lahko nekaj tako preprostega kot to, da vam partner sklene roke, vas morda še zveže ali pa vklene. V filmih za odrasle je pogosto moč videti kar prevezovanje z vrvmi, vendar pa je najlažje, če partnerja zadržite v določenem položaju kar s težo svojega telesa.

Za prevezovanje lahko sicer uporabite tudi šal oziroma v erotični trgovini poiščete lisice, trakove iz velkre in maske s prevezami ali pa kar napravo s prevezami s katero lahko poglobite penetracijo.

Izbira partnerja

Ste željni nekaj nasvetov za začetnike? Pri prevezovanju  morate pazljivo izbrati svojega partnerja. Paziti morate na to, da se zna zgoditi, da si bo vaš partner želel privezati kar vas ali pa bo v nasprotnem primeru, ko ga boste privezali vi, med procesom postal nervozen in se bo celotne zadeve kar naenkrat močno ustrašil. Partnerju morate zaupati, saj si zagotovo ne želite, da bi se slike ali posnetki vajinih intimnih igric kar naenkrat znašli na internetu. Bodite pazljivi in se prevezovanje ne lotevajte z ljudmi, ki jih ne poznate dobro. Pred dejanjem se dogovorite tudi o določenih mejah, ki jih s partnerjem ne smeta prestopiti in o besedi ali drugem znaku, ki bo v kritičnem trenutku nakazal, da bi radi prenehali z igricami. Morda bo najbolje, če začnete z nedolžnim prevezovanjem oči in drugih delov telesa.

Igračke za prevezovanje

V sex shopu si lahko nakupite kar nekaj različnih igračk, ki vam bodo omogočale lahko opustitev v primeru, da se jih naveličate. Ko se boste na omenjene pripomočke enkrat navadili, se lahko osredotočite še na fantazije in jih morda tudi zadovoljite.

Tistim, ki niste popolni začetniki, vendar pa prav tako še niste osvojili stopnje profesionalca, priporočamo uporabo posteljnih stebrov ali stranic in pa predmetov, ki jih imate v spalnici. Naprave za privezovanje in gugalnice so odlična ideja, saj niso tako zelo drage, poleg tega pa lahko v vaši spalnici poskrbijo za rahlo drugačen preobrat in intimnost, kot ste je vajeni. Zakaj se ne bi igrali preoblačenja? Iz omar potegnite svoja usnjena oblačila, spodnje perilo in škornje, ki bodo vašo običajen spolni odnos popeljale v popolnoma nove višave.

Tistim, ki ste v prevezovanju že skoraj na napredni stopnji priporočamo, da uporabite svoje kreativnost in v igrice vključite še vrvi, maske ali preveze. Novih vozlov se lahko naučite kar z uporabo priročnika za jadralce ali plezalce. Vozle lahko nato preizkusite kar na svojem partnerju, vendar pa jih izvedite skrbno in tako da jih boste lahko nato tudi varno prerezali in odstranili.

Tehnika prevezovanja bo od vas terjala nekaj kreativnosti, igranja vlog in uporabe več pripomočkov s katerimi bo vaš seks veliko zanimivejši kot sicer. Ker so vsakemu všeč drugačne stvari, pazite, da v svojem navdušenju ne boste šli predaleč in prestopili meje partnerjevih želja, saj bosta sicer oba v zadregi, lahko pa pride celo do konca vajinega razmerja, zato bodite potrpežljivi!