Drogerija

DROGERIJA

VRNI SE V NAJSTNIŠKA LETA

Izraz "seks kot v najstniških letih" ima svojo moč. Tisti prvi začetki, ko je bila vsaka dodatna "pomoč" odveč, ko je bil zrak nabit s seksualnostjo in je bil največji afrodiziak zadnji sedež v avtomobilu. Vse to se še vedno odvija, ampak danes si lahko še dodatno popestrimo seksualne izkušnje. Erotična industrija je v razcvetu, zato lahko na policah najdemo vse več izdelkov z afrodiziaki ali feromoni, ki delujejo prav na vašo sorodno (seksualno) dušo, tabletk oz. kondomov za daljše noči, posebnih masažnih olj iz sveč, s katerimi se masaža ne bo končala samo pri masaži ...
 

KAKO DO TRDE EREKCIJE?

Erektilna motnja se lahko pojavi iz različnih razlogov, nekateri izmed njih so psihološkega izvora, mnogi pa fiziološkega. Na moške lahko vpliva na različne načine.

Preberi članek

VODIČ PO LUBRIKANTIH

Lastni lubrikant je snov, ki zmanjša trenje med premikajočo se površino; lubrikant ob odsotnosti naravne mokrote pomaga k boljšemu drsenju.

Preberi članek

KAKO V SPALNICI ZDRŽATI DLJE?

Podaljšanje trajanja spolnega odnosa je cilj skoraj vsakega moškega. Spolni odnos večine moških žal ne traja tako dolgo kot bi si želeli.

Preberi članek

EROTIČNA MASAŽA: KAJ, ZAKAJ, KAKO

V naši kulturi je fizični kontakt zelo zanemarjen. Ljudje potrebujemo ljubeč dotik prav vsak dan in prav to je tako čudovito pri masaži.

Preberi članek