Zabava in darila

ZABAVA IN DARILA

SEKSI DARILO

Spolnost in erotični pripomočki so kar nekaj časa veljali za pravi tabu, danes pa je to vse bolj razširjeno in sprejemljivo. Pogosto si partnerji med sabo podarijo sex igračke in vse pogosteje se dogaja, da se ti pari vračajo nazaj po nove izdelke. Erotika ni več nekaj, kar bi morali skrivati, temveč se jo sprejema z odprtimi rokami. Pari, ki uživajo v spolnosti in odkrivanju novih užitkov so dokazano bolj srečni.  
 

DARILA ZA DEKLIŠČINO

Vsaka bodoča nevesta si jo bo zapomnila za vse življenje, prav tako pa tudi darila, ki ji jih bodo poklonile prijateljice, zato naj bodo ta skrbno izbrana.

Preberi članek

IDEJE IN IGRICE ZA POŽIVITEV SPOLNOSTI

Čas je, da v vajino spolno življenje spet vpeljete skrivnostnost in nepredvidljivost. Domislite se inovativnih načinov, da načnete predigro.

Preberi članek

KAKO IZBOLJŠATI SPOLNOST?

Če so vaši nekoč najboljši prijemi že zastarali in ste zdaj v postelji postali zelo predvidljivi, pozor, saj se počasi bližate točki, ko seks postane le še eno izmed opravil.

Preberi članek

AFRODIZIAK: KAJ JE TO?

Afrodiziak je lahko hrana, pijača, zdravilo, vonj ali naprava, ki povzroči ali poveča spolno slo, dvigne libido ali izboljša spolni nastop.

Preberi članek