Vodič po erotičnih igračkah za ženske

Vodič po erotičnih igračkah za ženske

Vodič po erotičnih igračkah za ženske

Arheologi so odkrili, da so prve oblike erotičnih igračk za ženske poznali že v paleolitiku. Čeprav njihovi ustvarjalci za sabo niso pustili navodil za uporabo, pa si lahko brez težav predstavljamo za kaj so se uporabljali tisti falični fosili, ki so jih našli.

Dejstvo, da se seks igračke uporabljajo že na stotine let pa ne spremeni zadrege, ki ženske spremlja, ko prestopijo vrata sex šopa. Na srečo je tehnologija tako napredovala, da se lahko dandanes ženske le sprehodijo skozi spletno erotično trgovino in si prihranijo zadrego ter nemoteno ogledajo kaj jim je na razpolago za popestritev trenutkov v dvoje.

Vibrator

Vibrator je igračka, ki med seks igračkami za ženske nedvomno velja za številko 1. Popolnim začetnicam se priporočajo bullet vibratorji, ki so zelo majhni ter se lahko uporabljajo na različnih predelih telesa: za stimulacijo bradavičk, klitorisa itd. Za petami so jim vsekakor tudi klasični vibratorji, ki so največkrat podolgovate oblike. Vibrator s takšno obliko zagotavlja kar najbolj pristno obliko zunanje in notranje stimulacije, takšno raziskovanje telesa pa pride prav tudi pri dejanskih spolnih odnosih, saj se tako lahko ženska na preprost način nauči kaj točno ji prija. Vibratorji so narejeni iz različnih materialov in se ponašajo z različnimi barvami.

Nekatere ženske si izberejo vibrator, ki je popolnoma drugačen od penisa njihovega partnerja, veliko pa jih išče njihov približek. Za ta namen lahko v erotični trgovini kupite vibrator Clone a Willy, ki je pravzaprav poustvarjen penis partnerja, ki si ga lahko vsaka posameznica ustvari kar doma, pri tem pa zadovolji tudi partnerja, ki pri uporabi takšnega vibratorja s strani partnerke gotovo ne bo ljubosumen kot se rado zgodi v primeru, da si partnerka kupi vibrator, katerega dimenzije so večje od njegovega lastnega penisa.

Dildo

Glavna razlika med dildom in vibratorjem so vsekakor vibracije. Dildi namreč ne vibrirajo, za nameček pa se jih uporablja pretežno za notranjo stimulacijo (kot dejanski moški penis) in ne tudi za zunanjo, kot velja za vibratorje. Medtem ko so vibratorji večinoma različnih oblik in barv, pa so dildi pravim penisom običajno podobni tako po obliki kot tudi po videzu in otipu, pa čeprav se med njimi najdejo tudi takšni iz stekla in kovine. Na trgu obstajajo celo dvojni dildi, ki niso namenjeni le lezbičnemu seksu, temveč omogočajo tudi istočasno analno in vaginalno penetracijo. Med zadnjimi prodajnimi hiti na spletnih sex shopih pa lahko najdete tudi špricajoče ali takoimenovane squirting dilde, v katere se lahko nalije tekočino, nato pa ob vrhuncu pritisne na pumpico, ki povzroči izliv tekočine v notranjosti – kot pri pravem spolnem odnosu!

Analne igračke

Analne igračke kot so analne kroglice in čepi pridobivajo vse pomembnejše mesto v nočnih omaricah pripadnic ženskega spola. Analne igračke postajajo vse bolj priljubljene, ker je strokovnjakom za seks v preteklih letih uspelo uničiti nekaj pomembnih tabujev, povezanih z analnim seksom, še posebno tista, da je analni seks le za geje in lezbijke, in nekaj umazanega. Vse več žensk ugotavlja, da temu dejansko ni tako, sploh ob poplavi klistirnih pripomočkov, ki skrbijo, da je analni seks lahko nekaj ravno tako čistega kot vaginalni ali oralni. Priporočljivo je, da se začetnice na področju analnega najprej spoznajo z analnimi kroglicami, ki so na majhni palički nanizane od majhne pa do največje, saj se tako najlažje privadijo tujku v zadnjici, šele nato pa preidejo na analne čepe, ki so večji in ob vstavitvi nudijo tudi polnejšo zapolnitev. Za tiste, ki so še posebno drzne, so zadnji modni hit tudi analni čepi z repki: zajčjim, lisičjim in celo pasjim, ki so odlični za igre vlog!

Vaginalne kroglice in jajčki

Vaginalne, japonske ali keglove kroglice so pripomoček, ki se uporablja tako za stimulacijo G-točke kot tudi za okrepitev mišic medeničnega dna. Keglove mišice, znane tudi kot ljubezenske mišice, se nahajajo na področju medenice. Če so močne, je nožnica tesna, kar pripomore k močnejših orgazmom. Takšne so v osnovi mišice vseh žensk, vse do poroda, nenadnih hormonskih sprememb ali starosti, ko postanejo šibkejše ter prispevajo k pojavom, kot je urinarna inkontinenca. Oslabele mišice se zato krepi s pomočjo izvajanja keglovih vaj in sicer tako, da se jih vstavi v nožnico, nato pa jih skuša zadržati na mestu; obstajajo celo pametne kroglice, ki med vajami spremljajo napredek. Obstajajo enojne ter dvojne, ki se razlikujejo v številu kroglic, pa tudi vibracijski jajčki, ki so nekoliko večji, vendar pa so namenjeni opravljanju enake funkcije.

Wand masažnik

Wand masažnik je najbolj »nedolžna« erotična igračka za ženske. Uporablja se ga lahko namreč tako za običajno, kot tudi erotično masažo ali neposredno stimulacijo klitorisa. Običajno spada med večje pripomočke, vendar pa se zadnje čase pojavljajo tudi manjši, ki so nekoliko bolj priročni tudi za potovanja. Od drugih izdelkov v erotičnih trgovinah, se razlikuje po masažni glavi, ki je osrednji del pripomočka, saj omogoča močan pritisk na vozle, pa tudi tiste živčne končiče na telesu, katerih stimulacija povzroča tako prijetna občutja. Večina žensk jih sprva uporablja za razbremenitev vozlov, nato pa se počasi opogumijo in preidejo na stimulacijo klitorisa, drugi pa celo anusa.