Pogosta vprašanja

Če naročim danes, kdaj prejmem paket?

Če je naročilo oddano na delovni dan do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.
O odposlanem naročilu vas obvestimo preko elektronskega naslova ali telefonske številke, oddane ob naročilu.

Kako plačam paket?

Na izbiro imate dva načina plačila. Po povzetju, kar pomeni da paket pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo ali po predračunu. Ko opravite naročilo, se vam izpišejo podatki, na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na željeni naslov.

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Stroški pošiljanja znašajo 4,00 EUR. Brezplačna poštnina se avtomatično obračuna pri vsakem nakupu nad 90 EUR.

Kako je paket zapakiran?

Vsi naši paketi so zapakirani povsem diskretno v neoznačene kartonaste škatle, kot pošiljatelj pa je navedeno le naše podjetje Spletna Fuzija d.o.o.

Si lahko izdelke kje ogledam in naročilo prevzamem osebno?

Osebni prevzem je mogoč v našem skladišču, ki se nahaja na naslovu Spletna Fuzija d.o.o., Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure ali po dogovoru. Prosimo, da nas predhodno pokličete na 041 68 57 57 in se dogovorite za točno uro prevzema, saj se boste tako izognili čakalni vrsti, mi pa vam bomo omogočili pravočasno dobavo izdelkov.

Kako je z vračilom izdelkov?

V kolikor vam izdelek ne ustreza vas prosimo, da nas o tem obvestite preko telefona ali elektronske pošte. Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in vam ga po dogovoru zamenjamo ali vrnemo kupnino. Pri uveljavljanju vračila ali garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov.

Na vaši strani ne najdem izdelka, ki ga želim. Kaj lahko storim?

V kolikor v naši ponudbi ne najdete izdelka, ki ga iščete, nas lahko o dobavi vprašate preko pogovornega okenca, po elektronski pošti info@skrivnosti.com ali nas pokličete na telefonsko številko 041 68 57 57.
V naši spletni trgovini v ponudbo neprestano dodajamo nove artikle, zato bomo zelo veseli vaših predlogov, mnenj in želja.

Kako kupim izdelke?

Pri posameznem izdelku s klikom na gumb "v košarico" dodate izbrane izdelke v košarico. Nato zgoraj desno kliknete na košarico in nadaljujete na blagajno, kjer izpolnete polja s podatki o naročniku za dostavo, izberete način dostave, način plačila in potrdite naročilo. Takoj po oddanem naročilu boste prejeli avtomatično elektronsko sporočilo o oddanem naročilu. Če naročila ne želite naročiti preko spleta, ga lahko oddate tudi preko telefona na 041 68 57 57 ali na naš elektronski naslov info@skrivnosti.com.

Ne vem kateri izdelek bi bil pravi zame ali za darilo, mi lahko svetujete?

Za vsa vaša vprašanja in svetovanje pri nakupu smo vam na voljo preko pogovornega okenca (spodaj desno na strani), na telefonski številki 041 68 57 57 ali preko elektronske pošte info@skrivnosti.com. Za več nasvetov si lahko preberete tudi naše članke, ki se nahajajo na blogu Sex2, do katerega lahko dostopate s klikom na naslednjo povezavo: http://www.sex2.si/