Vodič po erotičnih igračkah za pare

Vodič po erotičnih igračkah za pare

Vodič po erotičnih igračkah za pare

V dvoje je vedno bolj zabavno, kar velja še posebno za seks. Določene seks igračke niso namenjene le individualni uporabi, zato bi bilo škoda, da ne bi izkoristili vseh prednosti, ki jih prinašajo, še posebno, če lahko ne le izboljšajo vajino spolnost, temveč tudi medosebni odnos.

Kako v spalnico vpeljati erotično igračko?

Kot vedno, je pogovor tudi tukaj ključnega pomena. Partnerju omenite kaj vas vzburja, kaj vam ni všeč, kaj ste si vedno želeli preizkusiti, pa boste videli, da vaju lahko močno vzburi že samo pogovor o tej temi. Nekaterim je težko govoriti o seksu, kaj šele o vpeljavi nove seks igračke, ker se lahko slednje bolj kot popestritev spolnosti razume kot nezadostnost na področju spolnosti, zato se je treba teme lotiti s previdnostjo. Marsikateri partner predlog o vpeljavi seks igračke namreč enači s statusom slabega ljubimca. Bi sicer v postelji res potrebovala še tretjega udeleženca? Da, ker je lahko spolnost vedno še boljša!

Zakaj bi morali erotične igračke uporabljati vsi pari?

Pogovor o stvareh, ki so vama všeč ali jih ne marate bo gotovo utrdilo vajino razmerje. Sploh, če sta skupaj že kar nekaj časa, je to idealna priložnost, da preizkusita nekaj novega ter ponovno odkrijeta tiste seks začetke, ko sta se vsakič znova veselila seks udejstvovanja, za katerega sta vedela, da vaju čaka zvečer, po drugi strani pa sta imela pred njim tudi malo treme. Nikoli ni prepozno, da poživita vajino razmerje in skupaj pregledata ponudbo erotične trgovine!

Erotične igračke za začetnike

Ko partner sprejme vpeljavo seks igračke, se težko delo šele začne. Kaj izbrati? Kako se tega lotiti? Kje kupiti? Ker znajo biti začetki še posebno problematični, predstavljamo nekaj seks igračk za pare s katerimi bo vsak začetek mala malica! Vse pa jih lahko najdete  v našem spletnem sex shopu!

  • Bullet vibrator
Bullet vibrator je majhen vibratorček žepne velikosti, ki je nekoliko zašiljen in zato spominja na metek; od tod tudi njegovo ime. Čeprav se ga lahko uporablja tudi individualno, se še posebno dobro obnese v paru, saj se lahko z njim stimulira različne predele telesa obeh partnerjev. Vsekakor začnita počasi. Z vibratorjem se lahko dražita, ko sta še oblečena – kar čez spodnje perilo – nato pa počasi stopnjujta slo, ki tli v vama. Pri tem se vama ni treba bati, da bi z uporabo vibratorja zbudila celo stanovanje; bullet vibratorji slovijo kot tihi in diskretni pripomočki, zato so kot nalašč tudi za potovanja.
  • Erekcijski obroček
V nasprotju z mišljenjem mnogih, erekcijski obročki niso namenjeni le moškim. Čeprav si ga med seksom na penis namesti partner, kar omogoča tršo in dalj časa trajajočo erekcijo, ki s sabo prinese tudi daljši spolni odnos in odloži ejakulacijo, imajo nekateri na zgornjem delu celo bullet vibrator, ki je lahko tudi odstranljiv in se ob penetraciji v nožnico strateško prilega klitorisu in tako tudi njej nudi dodatno stimulacijo med seksom.

Erotične igračke za pustolovske pare

Sedaj, ko sta že preko nerodnih pogovorov o vpeljavi erotične igračke v spalnico, si lahko privoščita še malce več eksperimentiranja. Naslednja stopnja so gotovo analne igračke in igračke na daljinsko upravljanje, ki jasno kažejo na to, da ste pripravljeni na nekaj več. Kar pogumno…

  • Igračke na daljinsko upravljanje
S pomočjo igračke na daljinsko upravljanje lahko vajin seks doseže popolnoma novo raven. Tako lahko namreč katerikoli izmed partnerjev upravlja z igračko, ki jo v rokah drži drug partner, kar pomeni, da vpeljava takšne igračke v spalnico vnese tudi določeno mero spontanosti. Čedalje več igračk se da upravljati ne le z daljinskim upravljalcem, temveč tudi z aplikacijo, ki se jo namesti na telefon, kar je kot nalašč za razmerja na daljavo: tako se lahko partnerja lotita seksa tudi, če se nahajata vsak na svojem koncu sveta – dobesedno. Tovrstne igračke, med katerimi so še posebno znani izdelki znamke We-Vibe, so na kožo pisane tudi običajnim parom, saj lahko popestrijo marsikateri zmenek v kinu ali na plesišču: ona naj nosi pripomoček, on pa z njim upravlja.
  • Analne igračke
Ne, analne igračke niso narejene le za moški užitek. Seveda ne začnita kar takoj z največjim analnim čepom na trgu, temveč se igric lotita počasi, saj se vama lahko analne igrice sicer zamerijo do konca življenja! Izbirata lahko med celo vrsto analnih igračk, kot so analne kroglice ter čepi stimulatorji prostate – med njimi se bo našlo nekaj za vsakogar! Pri tem vsekakor ne pozabita na lubrikant, saj bo močno olajšal vajino analno izkušnjo ter poskrbel, da bodo stvari tekle bolj gladko – dobesedno…

Erotične igračke za izkušene pare

Mislite, da vajin seks dlje od analnega pač ne more napredovati? Potem se motite. Tudi analni seks pozna še eno stopnjo več: menjava vlog z uporabo strap-on dilda. Na lestvici z njim se najde tudi wand masažnik, ki je na prvi pogled videti kot povsem običajna in nedolžna seks igračka, vendar je za njeno uporabo v resnici potrebna kar dobršna mera spretnosti.

  • Wand masažnik
S pomočjo velikih igračk lahko analni seks popeljemo na popolnoma novo raven in wand masažnik vsekakor spada mednje. Z njim je pravzaprav precej preprosto upravljati. Zaradi velike, običajno gibljive masažne glave je kot nalašč za sproščanje vozlov med erotično masažo, če pa ga uporabita na predelu anusa, bo sprostil še vse kaj drugega. Tudi tukaj velja previdnost, saj je treba zaradi njegove velikosti začeti počasi. Zmasirajte ritko, ko bodo stvari postale res vroče, pa lahko glavo uporabite še za kaj drugega. Veste kaj imamo v mislih? Prav posebno mesto, ki ga običajno vidita le vidva ;)
  • Strap-on
Analne igrice vaju ne zanimajo več. Z njimi sta obsedena. Čas je, da se nehata dražiti in začneta s pravo akcijo. Prepasajta se s strap-onom in v penetraciji uživajta tako da si izmenjujeta pripomoček (pri tem ga seveda operita!).