Erotične igračke

EROTIČNE IGRAČKE

OOOOORGAZMIČNA IZKUŠNJA

Večina ljudi ima z nakupom erotičnih igračk številne težave. Sramežljivost spremljata še nepoznavanje izdelkov ter pomanjaknje znanja o erotiki. Prvo pravilo oz. nasvet, ki ga postavimo v trgovini Skrivnosti.com je, bodite radovedni. Naj vam ne bo nerodno brskati po kategorijah z vibratorji, dildi, erekcijskimi obročki itd. Pomislite, kaj želite od igračke. So to samo vibracije ali bi želeli še dodatno stimulacijo? Možnosti je resnično neskončno, vaša naloga je le, da veste v čem uživate. Vzemite si čas pri izbiri svoje erotične igračke. Obljubljamo vam, da bo končni rezultat orgazmičen.
 

VODIČ PO EROTIČNIH IGRAČKAH ZA ŽENSKE

Veste katera je glavna razlika med dildom in vibratorjem in kaj so vibracijski jajčki? Čas je, da se otresete tabujev in pokukate v svet užitkov.

Preberi članek

VODIČ PO EROTIČNIH IGRAČKAH ZA MOŠKE

Fleshlight ali Tenga? Igračke postajajo iz dneva v dan bolj inovativne, odločitev katero izbrati pa vedno težja. Potešite svoje želje s pravo izbiro!

Preberi članek

KAKO IZBRATI PRAVI VIBRATOR?

Predstavljajte si popoln vibrator. Ste pri tem pomislili tudi na lastnost kot je vir napajanja? Preberite si ključne razlike v lastnostih vibratorjev.

Preberi članek

NEGA IN SHRANJEVANJE EROTIČNIH IGRAČK

Silikonskih seks igračk se ne sme uporabljati z lubrikanti na silikonski osnovi! S pravilno nego boste podaljšali življenjsko dobo vaše igračke.

Preberi članek