Bondage in fetiš

BONDAGE IN FETIŠ

VSAK POTREBUJE KAKŠNO ŠEŠKANJE

Hvala gospod Grey! Končno ste v spalnice prinesli nekaj novega, razburljivega. Drznita si tudi vidva in uporabita žgečkalnik ali celo bič. Bolečina ni namenjena samo temu, da boli, temveč je užitek še veliko večji. In le kaj je lako še večji afrodiziak, kot opazovati s trakovi privezanega partnerja, ki se v nasladi zvija pod vašimi rokami. Hitro lahko zamenjata vlogi in ugotovita katere so tiste točke, ki vaju peljejo čez rob. Kljub temu, da stremimo k enakopravnosti, je nekaj najboljšega popolnoma zaupati partnerju in mu pustiti oblast nad svojim telesom. Občutki so za marsikoga res nova in nepozabna izkušnja. 
 

KAJ JE BDSM IN KAKO SE GA LOTITI?

Obstaja več interpretacij omenjenih kratic, vendar ni nobena vklesana v kamen. Frazo boste najbolje razumeli, če nanjo pomislite kot na mešanico različnih pomenov.

Preberi članek

VODIČ PO BONDAGE IN FETIŠ PRIPOMOČKIH

Bondage in fetiš vsebuje različne pripomočke, ki so namenjeni tistim z nekoliko bolj specifičnimi in drznimi erotičnimi okusi.

Preberi članek

PREVEZOVANJE ZA ZAČETNIKE

Prevezovanje je čudovit način s katerim lahko ljudje raziščejo svoje občutke in fizične odzive, ki se jim porodijo ob prevezovanju.

Preberi članek

VODIČ PO ŠEŠKANJU

Veliko parov je že kdaj poskusilo šeškanje in v tem našlo način, kako začiniti svoje spolno življenje.

Preberi članek