Vodič po erotičnih igračkah za moške

Vodič po erotičnih igračkah za moške

Vodič po erotičnih igračkah za moške

Erotične igračke za moške so na trgu seks igračk in v erotičnih trgovinah precejšnja novost. Erekcijske črpalke in seks lutke so na trgu resda prisotne že dolgo časa, vendar so večinoma že od nekdaj mišljene kot potegavščine za fantovščine ali rojstne dni. Pa erotične igračke, ki so bile narejene prav za zagotavljanje seks užitka moških? Te so se v sex shopih pojavile šele v obdobju preteklih desetih let. Med njimi so verjetno najbolj znani Fleshlight masturbatorji, vendar je v zadnjem času na trgu vzniknilo toliko novih igračk, da so dandanes v ponudbi spletnih erotičnih trgovin razvrščene že v kategorije!

Masturbatorji

Masturbatorji so najbolj priljubljene moške erotične igračke, namenjene simulaciji spolnega odnosa: vaginalnega, analnega ali oralnega. Običajno so narejeni iz trdnega ohišja v katerem se nahaja mehkejši vložek iz (običajno) koži podobnega materiala z odprtino, ki dopušča vstop penisa. Tekstura vložka je lahko narebrena ali gladka ter odstranljiva ali neodstranljiva. Vložki so običajno tesni in izjemno stimulativni, nekateri celo vibracijski ali z možnostjo vibriranja, zaradi česar moški ob penetriranju izkusi dražeča občutja, podobna tistim, ki se jih lahko izkusi pri oralnem, vaginalnem ali analnem odnosu. Med najbolj znanimi so zagotovo Fleshlight in Tenga masturbatorji, vendar pa tudi ostali hitro pridobivajo na veljavi.

Izdelki za erekcijo

Izdelki za erekcijo združujejo gele, tabletke, kreme in druge pripomočke, ki pripomorejo k trši in/ali dalj časa trajajoči erekciji, nekateri izmed njih pa poskrbijo tudi za zakasnitev orgazma. Penis stimulirajo s pomočjo sestavin, ki na telo delujejo zunanje (izdelki, ki se ne uživajo) ali notranje (vse kar se zaužije) ter lahko tako izboljšajo krvni pretok, zaradi česar se pogosto uporabljajo tudi v začetnih fazah zdravljenja erektilne disfunkcije. 

Obročki za penis

Obročki za penis so odlično sredstvo za krepitev erekcije in podaljševanje trajanja erekcije, včasih pa se uporabljajo tudi za navidezno povečanje penisa. Obroček se namesti na penis, tesno ob telo, zato da ga stisne na njegovem korenu, kjer vanj priteka in iz njega odteka kri. Obroček se običajno namesti, ko je penis v erekciji, saj tako preprečuje iztek krvi iz njega, zaradi česar je penis bolj nabrekel in običajno tudi večji, erekcija pa traja dlje časa. Obročki za penis so enkratno sredstvo za starejše moške, ki imajo težave z ohranjanjem trdne erekcije, pa tudi za mlajše, saj lahko z njimi erekcijo tudi po orgazmu ohranijo še nekaj časa. 

Podaljški za penis

Podaljški za penis so penisu podobni nastavki, običajno narejeni iz srednje trdnih materialov, ki se jih lahko včasih tudi skrajša (običajno se jih lahko kar odstriže), tako da se popolnoma prilegajo penisu posameznika in ga optično ter dejansko povečajo in odebelijo. Lahko se namestijo na celo dolžino penisa, tako da iz njih gleda le glavica (v tem primeru se poveča obseg penisa), lahko pa se jih namesti tako, da pokrivajo celoten penis, vključno z glavico, zaradi česar je penis večji, debelejši, trši ter tudi manj občutljiv, kar pripomore k zakasnitvi ejakulacije in podaljšanju spolnega odnosa. 

Izdelki za povečanje penisa

Izdelki za povečanje penisa združujejo kreme, gele, tablete, kapsule, priročnike, erekcijske črpalke in druge pripomočke s pomočjo katerih se lahko z izvajanjem vaj, preprostim zaužitjem in redno uporabo okrepi in poveča penis, tako v dolžino kot tudi v obseg. 

Stimulatorji prostate

Stimulatorji prostate so analni pripomočki, oblikovani tako, da se prilegajo anatomiji moškega telesa, natančneje moški prostati. Draženje prostate se lahko primerja z draženjem ženske G-točke, zato so znanstveniki omenjeni predel moškega telesa poimenovali P-točka. Masažniki prostate se ob vstavitvi v anus popolnoma prilegajo tej točki ter s pomočjo vibracij (običajno) in posebno oblikovane glave zagotavljajo odlično stimulacijo in orgazme. 

Seks lutke

Seks lutke v različnih velikostih, oblikah, barvah in materialih so ustvarjene kot nadomestek resničnega telesa, uporabljajo pa se lahko za različne namene: za simulacijo seksa, kot pripomoček za fantovščine in dekliščine, kot razstavni eksponat in kot sredstvo za krajšanje prostega časa. V njih se običajno nahaja več ljubezenskih odprtin, npr. usta, anus in nožnica, v katere se lahko penetrira in jih preprosto očisti z le nekaj vode.