Strankam ponujamo sledeča načina prevzema naročil:

Dostava s kurirsko službo GLS

Pošiljka je poslana preko GLS-a*, kar pomeni, da vam le to dostavi njihov kurir. Ob oddaji naročila obvezno navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa. Kurirska služba GLS je zavezana blago dostaviti v roku 1-3 dni. Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna pošta ne dostavlja. Stroški pošiljanja znašajo 3,90 EUR, pri nakupu nad 60 € se obračuna polovična poštnina, ki znaša 1,90 €, za nakupe nad 90 EUR pa je poštnina brezplačna..

Dostava s Pošto Slovenije

Ob izbiri POŠTNO LEŽEČE dostave vam pošiljko pošljemo preko Pošte Slovenije. Slednjo prevzamete na izbrani poslovalnici. Pošta Slovenije je zavezana blago dostaviti v roku 1-3 dni. Ob dela prostih dneh ter nedeljah dostavna pošta ne dostavlja. Stroški pošiljanja znašajo 3,90 € EUR, pri nakupu nad 60 € se obračuna polovična poštnina, ki znaša 1,90 €, za nakupe nad 90 EUR pa je poštnina brezplačna.

* Podjetje Spletna Fuzija d.o.o. si pridržuje pravico izbire druge dostavne službe, če bo naročilo v tem primeru izpolnjeno na bolj učinkovit način.

Osebni prevzem izdelkov v naši poslovalnici

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik v Podsvetiji 22 na Brezovici, od 9-16 ure, ob petkih do 15 h. Predhodno pokličite 041 68 57 57 in se dogovorite za točno uro prevzema, saj se boste tako izognili čakalni vrsti, mi pa vam bomo lahko pravočasno pripravili želene izdelke. 

Diskretno pošiljanje:

Paketi so zapakirani v škatle rjave barve in so neoznačeni. Na nalepki kurirske službe je naveden le prejemnik ter ime podjetja, ki pošilja paket (Spletna fuzija d.o.o.). Spletne trgovine, v kateri ste izdelke kupili, ni navedene na paketu ali nalepki.