Darila za dekliščino

Darila za dekliščino

Darila za dekliščino

Čeprav mnogi mislijo, da se dekliščine odvijajo le v toplih pomladnih in poletnih mesecih pa velikokrat prezrejo dejstvo, da se poroke ne dogajajo le v omenjenih letnih časih, temveč skozi celo leto. Bodoča nevesta si jo bo zapomnila za vse življenje, prav tako pa tudi darila, ki ji jih bodo poklonile prijateljice, zato naj bodo ta skrbno izbrana.

Vibrator

Nevesti lahko čestitate, saj je končno našla moškega svojih sanj, vendar pa žal ti niso vedno pri roki takrat, ko bi jih potrebovale. Da bo vaša prijateljica partnerju zvesta in vedno zadovolj(e)na kljub njegovi odsotnosti lahko odlično poskrbi vibrator. Če veste, da prijateljici omenjeni erotični pripomočki niso tuji, ne skrbite, saj ji lahko vedno v erotičnih trgovinah kupite in podarite vibrator G-točke, klitoralni stimulator ali celo dildo!

Komplet za užitke Lelo

Načrtovanje poroke je pogosto težavno, saj nevestam težave običajno povzroča že nekaj tako enostavnega kot je sedežni red. V načrtovanju idealnega dne se neveste tako pogosto spremenijo v prave grozneste, ki v svoji vnemi po doseganju popolnosti včasih kar pozabijo na izbranca in zakaj se sploh poročajo. V takšnih primerih bo vaši obdarovanki zagotovo prišel prav komplet za užitke Lelo, ki bo njenega izbranca spomnil zakaj je njegova izbranka najboljša zanj.

Za lepšo poročno noč

Ob obilici popitega alkohola se lahko zgodi, da je ženinova nevesta v trenutku, ko bi se mogel najbolje odrezati nekoliko mlahava ali pa jo celo težko ohranja. Ker vemo, da prijateljici privoščite le najboljše smo prepričani, da si ne želite, da bi se to pripetilo tudi njej, zato je lahko nakup erekcijskega obročka v sex shopu tisto kar reši njeno poročno noč pa čeprav se ji bo sprva morebiti zdelo čudno, da ji ga podarjate. Verjemite, ko bo prišlo do poročne noči vam bo izjemno hvaležna. Še nasvet: prijateljici nikar ne razlagajte zakaj ste izbrali takšno darilo!

Brez treme

Poročna noč je najtežje pričakovani trenutek (če že ne nevestin pa je ženinov zagotovo) poročnega dne in ravno zaradi tega se rado zgodi, da je po napornem dnevu zabavanja drugih situacija v spalnici kar malce naporna, včasih pa mladoporočenca celo spravlja v zadrego. S pomočjo raznih iger bosta lahko partnerja hitro razbila napetost v spalnici in uživala v poročni noči, ki si jo bosta res zapomnila za celo življenje.

Še nasvet: ne pozabite, da je organizacija dekliščine ravno tako pomembna kot darilo, zato stvari ne prepuščajte naključju in poskrbite za takšno, ki si jo bo zapomnila za vedno, pri tem pa imejte v mislih to, kar bi si tudi sami želeli imeti na svoji!