Vodič po masturbatorjih

Vodič po masturbatorjih

Vodič po masturbatorjih

Masturbator je moška erotična igračka, ki je običajno narejena iz mehkega in nekoliko upogljivega vložka v katerega moški vstavi svoj penis ter ga draži s pomočjo premikanja navzgor in navzdol. Vložek je lahko na drugi strani odprt ali zaprt, skoraj vedno pa je oblikovan tako, da omogoča preprosto čiščenje s čistilcem igrač ali vodo.

Nekateri masturbatorji, ki jih bopste našli v sex shopu so sicer namenjeni le enkratni uporabi, vendar se jih lahko z nekaj pazljivosti, predvsem pa dobre higiene, uporabi tudi večkrat. Notranjost večine masturbatorjev spominja na žensko nožnico, vendar pa obstajajo tudi posebne različice z valovito, narebreno ali celo nadzemeljsko teksturo, ki so primerne za masturbacijske sladokusce. V nekatere vložke se lahko vstavi celo bullet vibratorček in tako poskrbi še za dodatno stimulacijo ob uporabi.

Fleshlight masturbatorji

Fleshlight masturbatorji so igračke za moške, ki so namenjene stimulacijskemu draženju moškega penisa, na videz pa spominjajo na ročno baterijsko svetilko v kateri se nahaja masturbacijski vložek, kar jim omogoča dobro kamuflažno preobleko. Ti so narejeni iz patentiranega materiala RealFeel Superskin, ki po občutku in videzu spominja na pravo človeško kožo ter tako ob uporabi zagotavlja kar najbolj pristno izkušnjo.

Vložki so namenjeni večkratni uporabi in se preprosto očistijo s Fleshlight čistilcem, segrejejo na telesno temperaturo s Fleshlight grelcem ter natrejo s Fleshlight pudrom za daljšo obstojnost, s pomočjo bullet vibratorčka Vibro pa celo vibrirajo. Teksture znotraj vložka se med seboj razlikujejo glede na vzorec, prav tako pa tudi glede na zunanji videz, ki je lahko narejen na osnovi nožnice (Lotus), zadnjice (Forbidden) ali ust (Swallow) znane igralke ali igralca iz filma za odrasle ter celo Nezemljana.

Tenga masturbatorji

Tenga je japonsko podjetje specializirano za moške užitke. S svojimi stilsko dovršenimi masturbatorji želi ovreči tabuje in ozavestiti moške o užitkih, ki jih prinašajo masturbatorji. Za svojo linijo izdelkov 3D so prejeli tudi oblikovalsko nagrado Red Dot, saj se ponašajo z edinstveno zasnovanimi masturbatorji v obliki jajčkov in kozarčkov. Tenga nudi masturbatorje za enkratno ali večkratno uporabo z različnimi notranjimi teksturami, ki nudijo dobro stimulacijo ter različno tesnost oprijema.

Fuck Me Silly masturbatorji

Masturbatorji Fuck Me Silly takoj pritegnejo pogled, saj so narejeni v naravni velikosti na osnovi prave človeške anatomije in zato zagotavljajo izjemno realistična občutja ob uporabi. Na otip so prijetno mehki in gladki, saj so narejeni iz trpežnega materiala TPR, ki na dotik spominja na pravo kožo ter omogočajo kakovostno dolgotrajno uporabo, na kar nakazuje tudi nekoliko višja cena.

Ostali masturbatorji

V kategoriji se nahajajo raznovrstni masturbatorji različnih cenovnih razredov in materialov, ki so namenjeni spolnemu draženju, ob redni uporabi pa lahko celo pomagajo pri zakasnitvi orgazma med dejanskim seksom.

Dodatki za masturbiranje

Kategorija dodatki za masturbiranje v naši spletni erotični trgovini vsebuje grelce, pudre, čistilce, bullet vibratorčke in celo pripomočke za virtualni seks ter držalo za prho, trak za telefon in konzolo ter podobno, ki še izboljšajo izkušnjo med uporabo masturbatorjev in zagotovijo karseda realistično seanso masturbiranja.