Vodič po erekcijskih obročkih za penis

Vodič po erekcijskih obročkih za penis

Vodič po erekcijskih obročkih za penis

Erekcijski obročki za penis so eni izmed najbolj preprostih seks pripomočkov, ki jih ponuja sex shop. Delujejo tako, da preprečujejo iztek krvi iz penisa, zaradi česar ta postane trši kot sicer, erekcija pa traja dlje časa. Obročki so varni za uporabo in odlična alternativa erekcijskim tabletam in sprejem. Obročki, ki jih ponujajo erotične trgovine, so lahko nevibracijski ali vibracijski. Na slednjih se pogosto nahajajo razni izrastki ali izbokline, ki ob uporabi med spolnim odnosom dražijo intimne predele partnerke, še posebno klitoris.

Kako si namestiti erekcijski obroček?

Obroček si je najlažje nadeti, ko je penis enkrat že v erekciji, namesti pa se ga na koren penisa ali celo malce bolj zadaj, tako da zajame še mošnjo. Namesti vam ga lahko vaša partnerka in sicer z rokami ali pa z usti, za kar bo potrebne malce vaje, vendar pa se partner zagotovo ne bo upiral pozornosti, vse dokler mu dekle med natikanjem obročka nudil tudi kakšno drugo vrsto užitka.

Kako izbrati pravo velikost erekcijskega obročka?

Velikost obročka, ki ga potrebujete boste najlažje določili tako, da izmerite obseg mošnje in penisa ali pa le obseg korena penisa. Vsekakor si ne smete kupiti premajhnega obročka. Če niste prepričani glede velikosti, lahko kupite nastavljiv obroček ali pa takšnega, ki je narejen iz raztegljivega materiala, kot je npr. žele oz. jelly.

Kako odstraniti erekcijski obroček?

Pri erekcijskem obročku je vsekakor najpomembnejša prav njegova odstranitev. Obroček morate odstraniti na vsakih 20-30 minut s čimer dopustite zadostno kroženje krvi skozi penis ter tako erektilnemu tkivu omogočite sprejem zadostne količine kisika, saj lahko penis le tako ostane v dobri formi. Erekcijskega obročka ne smete uporabljati v primeru, da imate težave z dimljami ali kakršnekoli poškodbe genitalij. Vsi tisti, ki jemljejo zdravila za redčenje krvi ali pa trpijo za diabetesom ali krvnimi strdki, se morajo pred uporabo obročka posvetovati z zdravnikom.

Klasični erekcijski obročki

Klasičen oziroma navaden obroček je tisti, ki ga najpogosteje vidimo kar v filmih z erotično vsebino. Narejen je iz plastike ali kovine, na penis pa ga namestimo preden pride do dejanske erekcije. Njegova namestitev je malce težja, saj je narejen iz neupogljivega materiala, poleg tega pa ga lahko odstranite šele, ko erekcija uplahne.

Prilagodljivi erekcijski obročki

Prilagodljivi obročki so še posebno priporočljivi za začetnike, saj se lahko njihov obseg prilagaja in tako omogoča tudi spreminjanje tesnosti obročka. Tovrstni obročki niso skoraj nikoli narejeni iz trdnih, temveč mehkih materialov, ki so že sami po sebi nekoliko bolj raztegljivi, vdolbine, zareze ali luknjice v njih, lahko pa tudi že sama oblika obročka v obliki zanke, pa dopuščajo dobro nastavljivost s premikanjem zatičev ali drsnika, ki se nahaja na zanki.

Dvojni erekcijski obročki

Dvojni obročki za penis so sestavljeni iz dveh delov: enega, ki objema penis in drugega, ki objema moda. S tovrstnim pripomočkom je penis običajno videti večji, saj dvojni obroček izboljša erekcijo penisa ter ga loči od mod, zaradi česar je ta lahko videti nekoliko večji, občutja med spolnim odnosom pa bolj intenzivna.

Vibracijski erekcijski obročki

Vibracijski obročki so namenjeni tistim, ki iščejo nekaj posebnega. Po obliki so podobni običajnim erekcijskim obročkom, na spodnjem ali zgornjem delu pa se povečini nahaja majhen bullet vibratorček, ki je lahko odstranljiv ali neodstranljiv. Vibracijski obročki so običajno narejeni iz mehkih in raztegljivih materialov, saj po njih vibracije potujejo veliko lažje, predvsem pa boljše.

Stimulacijski erekcijski obročki

Obročki za stimulacijo so lahko narejeni iz različnih materialov, vendar pa najpogosteje najdemo takšne iz silikona ali gume. Na njihovem zgornjem (redkeje pa spodnjem) delu se nahaja izrastek, lahko pa tudi več, ki se ob uporabi dotika ženske G-točke ali klitorisa, s tem pa ob penetraciji nudi izjemno stimulacijska občutja.

Kompleti erekcijskih obročkov

Kompleti obročkov združujejo obročke za penis različnih oblik, velikosti, materialov in barv, s katerimi lahko na ugoden in preprost način preizkusite različne obročke in njihovo nošenje prilagodite glede na situacijo in najlažje izberete kateri vam najbolj ustrezajo.

Raztegovalec/utež za moda

Raztegovalec ali utež za moda podaljša moda in ga lahko pritrdimo na majhen povodec ali uteži ter tako poskrbimo za še večji užitek v katerega lahko vključimo še igro vlog. Ob redni uporabi bodo vaša moda postala precej bolj raztegnjena.