Stekleni dildi

Stekleni dildi

Stekleni dildi

O steklenih dildih se zadnje čase veliko govori v raznih oddajah in revijah. Veliko žensk je naravnost navdušenih nad njimi, toda priznavajo, da so na začetku omahovale. Že sama misel, da bi v nožnico penetrirale s steklenim izdelkom, se jim je zdela nemogoča. Ko pomislimo na steklo, se namreč takoj spomnimo na to, da se lahko razbije. Au! Naslednji pomislek je seveda cena. Večina steklenih dildotov, ki jih ponujajo erotične trgovine, namreč stane malce več od običajnih. Toda naj vas ti pomisleki ne odvrnejo od nakupa, saj so stekleni dildi zelo posebni in bi jih morala preizkusiti prav vsaka ženska.

Je steklo varno?

Večina steklenih dildov je narejena iz posebne vrste stekla, ki je izjemno vzdržljivo. Ponavadi je steklo še pregreto pri ekstremno visokih temperaturah, da je dodatno okrepljeno. Vidite, nobenega razloga ni za bojazen. Vseeno pa z dildom ravnajte previdno in pazite, da vam večkrat ne pade na trdo površino kot je beton. Prav tako ga ne izpostavljajte nenadnim temperaturnim spremembam. Shranjujte ga v vrečki in pazite, da se dildi, če jih imate več,  ne zaletavajo drug v drugega.

Cena steklenega dilda

Večji, debelejši in težji dildi so dražji. Večji nudijo več užitka prav zaradi dodatne teže in tudi čas, ki je potreben za izdelovanje je daljši, posledično pa so zato dražji.

Stekleni dildi poleg tega tudi niso masovno proizvedeni, kot je to značilno za igračke iz drugih materialov. Izdelani so ročno, drug za drugim, za kar je potrebna prav posebna veščina. Gotovo ne bi rajši kupili cenejšega dilda, ki bi ga naredil cenejši neizkušeni steklopihalec. Ker so narejeni ročno, so izdelani do zadnjega detajla, kar pomeni, da za naš denar lahko v sex shopih kupimo pravcato umetnino, ki nam nudi mnogo užitkov leta in leta.

Nakup steklenega dilda

Za stekleni dildo je potrebno v erotičnih trgovijnah naenkrat odšteti večjo vsoto denarja, zato si ga je včasih težko privoščiti. Zavedajte pa se, da boste z njim dolgoročno privarčevali pri nakupu igračk. Steklo je neporozen material, zato se na njem ne morejo zarediti bacili, bakterije ali umazanija. Mnogi materiali povzročajo alergične reakcije, saj vsebujeje strupene kemikalije, steklo pa je popolnoma hipoalergeno. Prav tako se s časoma steklo prav nič ne obrabi, zato lahko steklene erotične igračke uporabljamo zares dolgo časa.

Večina erotičnih igračk ni namenjena dolgotrajni uporabi. Počasi začnejo razpadati, še posebej, če so narejene iz poroznih materialov, vi pa morate kupiti nove. Če torej redno negujete svoj steklen dildo, bi vam moral služiti zares dolgo.

Nega steklenega dilda

Ženske ob pogledu na steklene dilde ponavadi kar vzdihujejo od navdušenja, saj so pravcate umetnine. Čeprav so oblikovani kot penis, pravzaprav ne izgledajo tako. Lahko ga imate kar na nočni omarici, pa vas nihče ne bo grdo gledal. Prednost steklenih dildov je tudi enostavno čiščenje. Lahko ga preprosto zdrgnete z alkoholom in splahnete z vodo ali pa operete z milom in toplo vodo. Lahko ga celo operete v pomivalnem stroju!

Steklena površina je izjemno gladka in prijetna na dotik, še posebej na intimnih predelih. Občutiti je kot svila, saj nima nobenih ostrih robov, s katerimi bi se lahko poškodovali. Privarčevali boste tudi z uporabo lubrikanta, saj ga neporozno steklo ne vpija. Potrebujete le kapljico in stvari stečejo gladko.

Ledeno-vroča lepota

Veliko igračk je neprijetno hladnih na dotik, steklo pa se ob stiku s telesom izjemno hitro segreje. Če hočete dildo ogreti že pred uporabo, ga pogrejte s toplo vodo. Tudi obratno deluje, ohladite ga lahko pod mrzlo vodo. Kot že rečeno so debelejši dildi težji, zato je penetracija bolj intenzivna. Težko je opisati razliko, ampak težji so enostavno bolj pristni! Ne glede na velikost in debelino so stekleni dildi idealni za stimulacijo G-točke, saj niso upogljivi. Z mehko in upogljivo igračo je namreč zelo težko stimulirati tiste občutljive točke.

Upam, da ste ugotovili, da so stekleni dildi tako rekoč popolne erotične igračke. Z njimi boste dolgoročno privarčevali pri nakupu, saj so izjemno vzdržljivi. Privarčevali boste tudi z lubrikantom. So prava paša za oči, zato boste uživali v uporabi sami ali v paru. Privoščite si stekleno igračko in nakupa ne boste obžalovali.