Oralni seks zanjo: kako jo pripeljati do orgazma

Oralni seks zanjo: kako jo pripeljati do orgazma

Oralni seks zanjo: kako jo pripeljati do orgazma

Ni presenetljivo, da tudi ženske nadvse uživajo v oralnem seksu. Pravzaprav jih kunilingus spravlja ob pamet in resnično zadovolji. Zaradi anatomskih razlogov je namreč draženje z jezikom in usti za žensko izredno stimulativno in jim nudi neskončne užitke. Kljub temu pa mora moški biti pozoren na nekaj malenkosti, saj je kunilingus prava umetnost in zahteva veliko vaje. Splača se izpopolniti svojo tehniko, saj boste vsaki ženski zašibili kolena.

Najpomembnejše pravilo kunilingusa

Prvo pravilo kunilingusa - ne hitite! Med kunilingusom ne sme moški nikdar hiteti, saj to ne daje pozitivnega vtisa na žensko. Večini žensk je neizmerno všeč, če jih najprej počasi in nežno dražite z jezikom. Postopoma lahko intenziteto in hitrost stopnjujete. Visok odstotek žensk lahko doživi orgazem med oralnim seksom, toda ne vse, zato obstajata 2 načina oralne stimulacije:

  • Za ženske, ki ne morejo doseči orgazma zgolj z oralnim seksom, je kunilingus idealna predigra pred samim spolnim odnosom. Pri večini parov moški lažje in hitreje doživi orgazem, zato je kunilingus tudi odlična rešitev za potešitev ženske, medtem ko moški okreva po orgazmu.
  • Za ženske, ki med oralnim seksom lahko dosežejo orgazem, pa je kunilingus vznemirljiva popestritev in eden izmed najlepših načinov ljubljenja s partnerjem. Poleg tega je praksa zelo varna, saj ženska pri oralnem seksu ne more zanositi. Seveda mora moški dobro poznati partnerkino telo in njene najbolj občutljive predele, saj ji le tako lahko prinese prave užitke.

Katero tehniko izbrati?

Vsaka ženska mora odkriti, kakšne vrste stimulacija ji najbolj prija, saj gre za zelo osebno in intimno stvar. Vsaka ženska je drugačna, zato mora moški obvezno prilagoditi svojo tehniko partnerkinim željam in občutkom. Nekaterim ženskam je med oralnim seksom všeč dodatna stimulacija, kot je draženje vagine s prsti, stimuliranje bližnjih erogenih con ali božanje prsi.

Kako izvesti oralni seks?

Nekateri se še vedno bojijo poskusiti oralni seks zaradi naravnega vonja nožnice, vendar za to obstaja zelo enostavna rešitev - pred seksom se umijte z vodo in blagim milom (to velja tudi za moške!). Veliko žensk, ki še ni doživelo kunilingusa, se boji, kako "tam spodaj" izgleda in kakšen vonj ima, zato svojemu moškemu sploh ne pusti, da bi se odpravil tja. Nedvomno gre za pomembno osebno odločitev oz. odločitev para ali se bosta podala v svet oralnega seksa. Če ima moški vsaj malo pameti, bo svoji dragi razložil, da si jo neizmerno želi poskusiti in zadovoljiti tudi "tam spodaj". Poleg tega pa obstajajo v sex shopih tudi izdelki za boljši intimni vonj in okus. Sweet Release formula za ženske, ki jo lahko kupite v našem sex shopu, na primer poskrbi za prijeten okus po limoni. Uporabite lahko tudi lubrikant z okusom ali vaginalni gel z okusom. Predlagamo gel za vzburjenje.

Pri kunilingusu je v središču pozornosti ženska, zato se resnično potrudite prebrati njene namige in jo popeljati v svet užitkov, ki jih še ni doživela. Za še več sproščenosti in užitkov pri oralnem seksu pobrskajte med izdelki za oralni seks v naši spletni erotični trgovini. Užitek zagotovljen!

Napotki za odličen oralni seks

V kunilingusu oziroma tehniki oralnega seksa uživa kar 90% žensk, 60% pa naj bi jih z njegovo pomočjo zlahka doseglo vrhunec. 30% žensk je povedalo, da bi bil njihov oralni seks lahko še boljši, zato podajamo 4 najboljše tehnike kunilingusa, ki vam bodo pri nudenju oralnega seksa nedvomno v veliko pomoč.

Zavedati se morate, da so si naša telesa med seboj različna, kar pomeni, da se tudi različno odzivamo na draženje erogenih con, vendar pa vas lahko seznanitev z različnimi tehnikami pripelje zelo, zelo daleč, partnerko pa še dlje. ;)

  • Lahki začetki

To je idealna začetna tehnika, ki pa se lahko spremeni v osnovno sredstvo užitka za vse tiste ženske, ki so zelo občutljive na dotike, saj jih lahko pripelje celo do orgazma.

Lotite se je tako, da z jezikom ustvarjate rahle (vendar mokre) trzljaje, začenši na spodnjem delu velikih in majhnih ustnic, nato pa se pomikate navzgor proti klitorisu. Ko dosežete vrh, se spet spustite navzdol, pri tem pa rahlo poljubljajte notranji del stegen (brez cmokanja!). Istočasno lahko z rokami dražite bradavičke, vendar bodite pri tem izjemno nežni. Ko se bo partnerka dodobra razgrela, se lahko draženja lotite malce intenzivneje in se lotite še kroženja okoli klitorisa. V mislih imejte, da mora vaš jezik celoten čas dogajanja spominjati na lahko peresce. Odlična je tudi istočasna uporaba izdelkov za oralni seks, ki lahko močno olajša dogajanje in sprosti nekaj začetniške napetosti.

  • Lahno prhutanje

Mnogim je všeč močan pritisk in hitro gibanje jezika okoli vulve, vendar pa ženske običajno prisegajo na neposredno draženje klitorisa. Pri klasiki, ki vedno vžge, je potrebno klitoris zaobjeti z ustnicami, nato pa ga dražiti z izmenjavanjem srkanja in lizanja, vendar pri tem ne pozabite na komunikacijo! Tehnike ne izvajajte nepretrgoma, temveč vmes spremljajte njene odzive. Če vidite, da se na določena dejanja odziva bolj voljno kot na druga, si jih zapomnite ter po nekaj ponovitvah šibkejših potegov z jezikom uporabite močnejšo tehniko. Vmes lahko uporabite tudi svoje prste ali primeren erotični pripomoček, vendar jih ne rinite pregloboko. Osredotočite se na njeno G-točko in na klitoris!

  • Ona na vrhu

Če je partnerki všeč izmenjavanje nežnih in močnih prijemov ali se vam zdi, da pri oralnem seksu zadeve raje vzame v svoje roke, potem je ta tehnika kot nalašč za vašo drago.

Partner naj se uleže in svoje roke položi pod in za partnerkina stegna, medtem ko naj se ona usede na njegov obraz. Nadzor nad oralnim seksom bo tako imela ona, saj se bo lahko premikala po želji in se pri tem drgnila ob njegov jezik (ali kaj tršega). Medtem lahko partner prosto dostopa do njene zadnjice in si do nožnice pomaga s prsti – verjemite, njen užitek bo nepopisen.

  • Kombinacija

Raznolikost popestri življenje, kajne? Kunilingus lahko skladno s to mantro odlično dopolnite tudi z analingusom, vendar pri tem ne pozabite na obilico lubrikanta. Najbrž ni potrebno omenjati, da je ta tehnika za še posebno drzne posameznice in posameznike, saj tovrstnim užitkom niso naklonjeni prav vsi. Lubrikant, ki ga bosta v sex shopu izbrala, naj bo jedljiv in narejen na vodni osnovi, saj ga bo lahko tako partner med seksom z lahkoto zaužil, pri tem pa je pametno uporabiti tudi kondom, ki bo preprečil morebitne okužbe pri izmenjavanju analnega in vaginalnega draženja.