Kako v spalnici zdržati dlje?

Kako v spalnici zdržati dlje?

Kako v spalnici zdržati dlje?

Podaljšanje trajanja spolnega odnosa je cilj skoraj vsakega moškega. Spolni odnos večine moških žal ne traja tako dolgo kot bi si želeli, zato se počutijo nezadostne. Prva stvar, ki jo morate pri tem razumeti je pomen mišljenja, ki na spolni odnos zelo močno vpliva.

Če boste že prej mislili na trajanje in se ubadali s skrbmi, ne boste s tem naredili prav nič dobrega, prav tako pa vam pri tem ne bo prav nič pomagal tudi partner, ki se bo zaradi kratkega trajanja spolnega odnosa še razjezil. Najpomembneje je, da oba partnerja ostaneta pozitivnega mišljenja in si skupaj prizadevata k izboljšanju situacije.

Kako poskrbeti, da bo seks trajal dlje?

Načelo, ki je poleg zgornjih tehnik in nasvetov zagotovo najpomembnejše je vsekakor poznavanje lastnega telesa. Če bo moški razumel, kako je njegovo telo sestavljeno in kako se vzburi, se bo sposoben tudi bolje obvladovati. Partner mora vedeti kdaj natanko nastopi trenutek, ko mora upočasniti in nato počakati, da vzburjenje malce popusti ter nato nadaljevati z dogajanjem.

Naslednje načelo, ki je prav tako pomembno ima opraviti z zmanjšanjem občutljivosti penisa. Z zmanjšanjem občutljivosti penisa, za katerega lahko poskrbite z raznimi geli in kremami, ki jih najdete tudi v našem sex shopu, lahko poskrbite, da bo za doživetje vrhunca potrebnega precej več draženja. Z naslednjimi tehnikami in predlogi bi morali skoraj zagotovo okrepiti svojo spolno vzdržljivost, vendar pa ne smete pozabiti, da čudeži ne obstajajo ter boste morali za dalj časa trajajoč spolni odnos vložiti tudi nekaj potrpežljivosti in pravega odnosa do zadeve.

Tehnike s katerimi lahko podaljšate spolni odnos

  • Začnite in se ustavite

Prvo načelo tovrstne tehnike je draženje penisa do stopnje skorajšnje ejakulacije, nato pa prenehanje med katerim stopnja vzburjenosti rahlo pade. Vajo lahko izvajate sami ali pa s partnerjem, ponavljajte pa jo vsaj 3-5 krat med enim samim spolnim odnosom. Izboljšanje spolne vzdržljivosti boste najverjetneje lahko opazili že po 2-6 tednih prakticiranja in lahko se celo zgodi, da se vam je na koncu sploh ne bo potrebno več posluževati.

  • Stiskajte

Ko vas od ejakulacije lotijo le še trije ali štirje sunki z draženjem, prenehajte in stisnite koren svojega penisa tako da okoli njega ovijete palec in kazalec. Močno stisnite in pritisk osredotočite predvsem na sečnico (žilo, ki poteka po celotni dolžini penisa). Slednje bo zmanjšalo napetost v penisu in zaustavilo odziv ejakulacije. Pritisk boste morali ponoviti kar nekajkrat … če boste čakali predolgo, se zna zgoditi, da bo prepozno! Pritisnete lahko na katerokoli točko na penisu, vse dokler pritisk izvedete na sečnico, celoten postopek pa vam lahko močno olajša erekcijski obroček, ki si ga lahko izberete v erotični trgovini.

  • Masturbacija

Čudovita metoda za okrepitev spolne vzdržljivosti in sprostitev spolne napetosti je tudi običajna masturbacija. S pogostim masturbiranjem se lahko tudi bolj učinkovito privadite draženju, ki bo sčasoma poskrbelo za kasnejši nastop vrhunca. Za intenzivnejše občutke med masturbacijo, ki so primerljivi s tistimi med spolnim odnosom, vam v sex shopu ponujamo različne vrste masturbatorjev.

  • Uporaba kondoma

Veliko parov trdi, da uporaba kondoma znatno zmanjša draženje med spolnim odnosom, še posebno pa je temu tako pri moških. Če kondoma morda ne uporabljate kot sredstvo za zaščito pred SPB/SPO in nosečnostjo, ga poskusite uporabiti vsaj za okrepitev spolne vzdržljivosti. Če bo potrebno, lahko poskusite tudi z uporabo debelejšega kondoma, saj slednji močno zmanjša intenzivnost občutij, ki jih izkusite.

  • Črpalke za penis in modre tabletke

Pri podaljšanju spolnega odnosa vam lahko močno pomagajo tudi podaljški za penis in modre tabletke. S prvimi bo vaš penis okrepljen z debelim slojem materiala, ki bo omilil občutke, ki jih izkušate med seksom in vam za nameček dodal še nekaj centimetrov,  modre tabletke pa lahko korenjaka spravijo po konci tudi, ko je že nekoliko mlahav.