Draženje G-točke z vibratorjem

Draženje G-točke z vibratorjem

Vibratorji G-točke

Veste, kje se nahaja slavna točka G? Odgovor je približno 3 cm v notranjosti nožnice. Gre za majhno območje gobastega tkiva okrog sečnice. Na dotik je dejansko podobna gobici. Seveda se točna lokacija razlikuje pri vsaki ženski. Stimuliranje G točke lahko vaši dragi prinese ogrooomno užitkov, zato je pomembno, da se poučite o tem, kje točno se nahaja in kako se je dotikati...

Kje je G-točka?

Če vaša partnerka leži na hrbtu, potem se njeno Grafenberg območje, znano pod imenom G-točka, nahaja približno 4 cm na zgornjem delu notranjosti njene nožnice. Večina najboljših orgazmov se zgodi prav zaradi draženja G-točke. Omenjeno področje nožnice ima običajno precej drugačno strukturo, saj je rahlo bolj nagubana (ni tako gladka) kot preostali del vagine, ob vzburjenju pa je po otipu spužvasta. Orgazem, ki se porodi iz draženja G-točke pogosto povezujejo z mistično legendo ženske ejakulacije in z od 15-30 minutnim evforičnim občutkom blaženosti… V tem času od partnerke ne smete pričakovati preveč, saj lebdi v nebesih.

Kako G-točko stimulirati z roko?

Stimuliranje G-točke do ženske ejakulacije zahteva 3 stvari: čas, nežno draženje in neprekinjeno trepljanje. Najboljše je, da uporabite kazalec in sredinec ter ju izmenično upogibate in stegujete. Gib je podoben tistemu, ko nekomu pokažete, naj pride bliže. Začnite torej stimulirati G-točko s prsti. Ko postane vzburjena, dodajte malce lubrikanta in počasi napredujte do točke, ko lahko z roko zlahka drsite v nožnico. Priporočamo, da je vaša dlan obrnjena navzgor, vaša draga pa je na vseh štirih ali leži na hrbtu. Prste stisnite skupaj in z dlanjo ustvarite nekakšen kljunček. Z masiranjem in draženjem počasi vstavite roko v nožnico. Ko boste dosegli tretje členke, se bo vaša dlan sama ukrivila v pest. Zavedajte se, da taka vrsta stimulacije zahteva čas in zaupanje med partnerjema, toda tiste ženske, ki lahko sprejmejo celotno partnerjevo roko v svojo nožnico, doživijo pravo ekstazo.

Vibratorji za G-točko

Čeprav lahko G-točko stimulirate le s prstom, je industrija za odrasle ustvarila celo paleto igračk namenjenih le temu in jih pomenovala vibratorji za G-točko. Tudi v našem sex shopu so v kategoriji pod imenom Vibratorji G-točke združeni na enem mestu. Primer odličnega takšnega vibratorja je LELO Gigi, saj njegova oblika zagotavlja posebno stimulacijo. Trši vibratorji so bolj primerni, saj se jelly vibratorji preveč upognejo in G-točko zgrešijo. Najbolje je, da v erotični trgovini izberete takšen vibrator, ki je posebej oblikovan v ta namen. Priporočamo tudi elegantni vibrator Mia.

Tehnika draženja G-točke

Ko se vaši prsti nahajajo približno pet centimetrov v vagini, s prsti zaokrožite po njeni notranjosti. Dejanje boste najbolje izvedli, če bodo vaši gibi enakomerni ter po celotni dolžini vagine izvedeni z enakim pritiskom. Morda lahko vmes MALO bolj pritisnete na območju, ki kaže proti njenemu trebuhu, vendar pazite, da pri tem ne spremenite ritma. Po kratkem času lahko prenehate z omenjenim in svoje prstne blazinice položite na (običajno rahlo naguban) območje v vagini, ki se nahaja za sramno kostjo, nato pa pritisk usmerite proti njenemu trebuhu (navzgor). Z omenjenim dejanjem boste poskrbeli za neposredno draženje G-točke, ki je običajno še bolj prijetno v primeru, da prste rahlo premikate. Slednje lahko izvedete v majhnih in počasnih krogih ali pa prste pritisnete bolj grobo in jih nato premikate naprej in nazaj.

Zelo napredna in tudi uspešna pa je tehnika, ki združuje kombinacijo obeh zgoraj opisanih metod. S prsti se pomikajte v in iz vagine. Pazite, da bodo vaši prsti ob rotaciji vedno zadeli G-točko. Pri tej tehniki je najpomembnejše najti pravilen ritem in ko boste slednje dosegli, vas bo partnerka zagotovo vprašala, kje ste se omenjenega naučili!

Zakaj si pomagati z vibratorjem za G-točko?

Seks igračke so oblikovane posebej za omenjeno območje in so odličen način s katerim lahko vašo spolno izkušnjo še okrepite. Igračke lahko vibrirajo, ostanejo trde, najboljše pri vsem tem pa je, da se ne utrudijo. Vibrator je prav gotovo najboljši način, s katerim se lahko naučite, kako kar najlažje priti do vaginalnega orgazma in kako kar najbolje zadovoljiti svoje telo, zato ne odlašajte z nakupom. Ne bo vam žal!