Satenasta lopatka za šeškanje Fifty Shades

Satenasta lopatka za šeškanje Fifty Shades

Pernati žgečkalnik Fifty Shades

Pernati žgečkalnik Fifty Shades

Satenast bič Fifty Shades

Satenast bič Fifty Shades

Satenasta lopatka za šeškanje Fifty Shades

29,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E24213

Kratki opis

Spustite zavore in se prepustite čutnemu šeškanju, ki vas bo pripeljalo do čutne naslade!

Satenasta podloga na eni strani lopatke in umetno usnje na drugi odlikuje izjemno eleganten videz, nudi pa tudi dvojno potešitev v vaši spalnici. Nežna mehkoba lopatke za šeškanje bo prijetno zdrsnila po vaši koži. Svilnato satenasta tekstura v katero je oblečena ena stran lopatke bo na vaši koži zadonela z mehkim udarcem, ki bo prebudil vaše telo in skozenj poslal topel žar, ki bo odmeval po vseh vaših erogenih conah. Kmalu zatem bo vaša koža izkusila še nekoliko ostrejši in močnejši udarec, ki bo posledica usnjene strani lopatke. Ob trku usnja in vašega telesa, se bodo vaša občutja še okrepila in vaše telo bo zadrhtelo v pričakovanju prihajajočega.

S pomočjo ergonomsko oblikovane lopatke, ki služi kot nekakšen podaljšek vaše roke, lahko na prefinjen način zdrsnete v vlogo domine ali doma. Trak, ki je pritrjen na lopatko, si nadenite okoli zapestja in uživajte v lahnem dejanju nežnega šeškanja ali malce močnejših udarcev, ki jih lahko dosežete z usnjeno stranjo pripomočka ter tako eksperimentirate z nudenjem različnih občutij.

Pod prevleko iz srebrnega satena se skriva neopren, ki porazdeli učinek vsakega udarca, da je le-ta prijetno mehak in svilnat. V nasprotju s satenasto stranjo lopatke, je umetno usnje precej bolj grobo na dotik in zato zagotavlja tudi ostrejše udarce s katerimi lahko dosežete močnejši in odmevnejši učinek.

Začnite počasi ter sprva le vlecite satenast del lopatke preko kože vašega ljubimca, ter tako počasi stopnjujte napetost in pričakovanje, ki ju boste nato potešili s trdnejšimi udarci z usnjenim delom lopatke. Pred močnim udarcem, privoščite koži malce svilnatega razvajanja ter si vzemite čas za popolno potešitev partnerja.

Izdelek je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Naj te našeškam, Anastasia?"
"Da. Moj glas je le tih šepet. Kar naenkrat v trebuhu začutim nešteto metuljčkov. Morda je ravno to, kar potrebujem… vse to sem zamujala. Predam se ritmu in moje telo vpija ter uživa v vsakem udarcu. – Ana Steele in Christian Grey

 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Saten
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!