Srebrne kovinske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Srebrne kovinske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Silikonske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Silikonske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Analne kroglice Fifty Shades

Analne kroglice Fifty Shades

Srebrne kovinske Ben Wa kroglice Fifty Shades

29,90 €
Rok dobave:30.9.2020
SKU
I2-E24207

Kratki opis

Kroglice za draženje G-točke in za doživljanje presunljivih orgazmov.

Pozor: ob naročilu je potrebno na izdelek čakati malce dlje časa. Povprečen dobavni rok znaša več kot14 dni.

Kovinske kroglice Petdeset odtenkov sive so idealne za draženje G-točke, poleg tega pa so tudi precej težke, zaradi česar so primerne za vse, ki si želijo premagati nov izziv na poti do okrepitve mišic medeničnega dna in poleg tega še okusiti popolno zadovoljstvo, ki pride skupaj z njihovo uporabo. Preizkusite užitke Keglovih vaj v slogu Anastasie iz knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive.

"Zaradi stalnega premikanja srebrnih kroglic v meni, zardim. Ker se premikajo ter me hkrati masirajo, sem zelo, zelo pohotna. Oh, ta občutja so neverjetna." – Ana Steele

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico in darilno škatlo, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

Kroglice so naredili tudi z mislijo na izvajanje Keglovih vaj, zato so narejene iz gladke in trdne kovine. Oblikovane so bile za vse, ki so Keglove vaje že izvajale, sedaj pa potrebujejo nov izziv. Omenjene kroglice tehtajo kar 221g, zato lahko s pravilnim izvajanjem vaj dosežete čudovite rezultate v obliki močno utrjenega medeničnega dna in pomlajene vagine.

Obseg vsake kroglice meri 9,5 cm, kar bo predstavljalo izziv celo najbolj izkušenim izvajalkam Keglovih vaj. Kroglice so bile prvotno oblikovane za uporabo med ležanjem, vendar pa se bodo vaše mišice z rednim izvajanjem vaj tako zelo okrepile, da jih boste lahko kasneje nosile kar med hojo in sedenjem, tako kot slavna Ana Steele.

Kroglice so povezane z močno najlonsko vrvico, ki je pritrjena na velik kovinski naprstni obroč. Varna zasnova kroglic omogoča uporabo med analnimi igricami, saj se zaradi kovinskega naprstnega obroča kroglice med uporabo ne bodo premikale.

Kako izvajati Keglove vaje?
Vaje je zelo preprosto izvajati, saj kroglice le vstavite v vagino in jo sklenete okoli njih kot da bi jih želeli potegniti globlje vase. Vaginalne mišice pokrčite, kolikor je le možno, in kroglice zadržite v sebi kar najdlje, nato pa popustite prijem. Vajo ponovite 10-15 krat zaporedoma, dva ali trikrat dnevno.

Med izvajanjem vaj, se bodo srebrne kroglice premaknile k vaši G-točki in močno dražile vašo najbolj vročo točko užitka, zaradi česar bo vaše izvajanje vaj postalo ne le praktična, ampak tudi izredno erotična in seksualno zadovoljujoča izkušnja. Igrice lahko še dodatno okrepite s pomočjo krogličnega vibratorja s katerim boste lahko dražili vaš klitoris, kroglice pa bodo ob brnenju vibratorja nežno podrhtavale znotraj vas ter vam tako nudile neverjetno zadovoljstvo.

Kroglice so vodoodporne, vendar pa niso upogljive in ne vsebujejo ftalatov in lateksa.
 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Kovina
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!