Balzam za ustnice z okusom feromoni X On The Lips

Balzam za ustnice z okusom feromoni X On The Lips

Balzam z okusom za bradavičke Nip Zip

Balzam z okusom za bradavičke Nip Zip

Naravno olje za vzburjenje ON

Naravno olje za vzburjenje ON

Balzam za ustnice z okusom feromoni X On The Lips

25,90 €
Rok dobave:152.6.2020
SKU
Balzam za ustnice z okusom feromoni X On The Lips

Kratki opis

Ste si vedno želeli, da bi se oseba, ki bi jo poljubili počutila kot da bi jo oblila ekstaza sreče? Sedaj je to morda res mogoče…

Predstavljamo vam revolucionaren izdelek na področju kozmetične industrije – balzam za ustnice s feromoni!

Feromonov naš voh ne zazna zavestno, vendar so prav slednji odgovorni za kemijsko privlačnost med spoloma. Prav tako jih s prostim očesom ne vidimo, a ta naravna aroma lahko stimulira privlačnost pri nasprotnem spolu. Preko vonja podzavestno presodimo, ali nas nekdo privlači ali ne.

Izdelek X on the lips je naraven, čaroben balzam za ustnice, ki vsebuje feromone in je primeren za oba spola. Nanesite ga nekaj trenutkov preden se namenite nekoga poljubiti in si želite, da bi vam poljub vrnil v enaki meri strasti. Vaše ustnice bodo lahko zadrhtele v seksi, toplem in ščegetajočem občutku. Ustnice si preprosto namažite z balzamom, nato pa poljubite svojega izbranca in slednji bo lahko kmalu začutil električno občutje, ki mu bo lahko preželo telo in po njem poslalo valove užitkov.

Skupaj z balzamom dobite tudi vodnik za še posebej dobro poljubljanje!

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste z uporabo balzama X On the Lips lahko stimulirali privlačnost pri nasprotnem spolu ali da bo slednji na nasprotni spol deloval tako, da vam bo oseba za katero želite, da bi vam poljub vrnila v enaki meri strasti to zaradi uporabe balzama res storila, kakor tudi ni nujno, da bodo ob uporabi balzama vaše ustnice zadrhtele v seksi, toplem in ščegetjaočem občutku ali pa bo oseba, ki ste jo poljubili začutila električno občutje, ki ji bi preželo telo in po njem poslalo valove užitkov. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

 

 

Več informacij
Blagovna znamka Sensuva
Vsebina 2g
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!