Satenast bič Fifty Shades

Satenast bič Fifty Shades

Satenasta lopatka za šeškanje Fifty Shades

Satenasta lopatka za šeškanje Fifty Shades

Bič Fifty Shades

Bič Fifty Shades

Satenast bič Fifty Shades

24,90 €
Rok dobave:12.6.2020
SKU
I2-E24214

Kratki opis

Izživite svoje fantazije o podrejenosti in s satenastim bičem pripeljite svojega ljubimca do vrhunca!

Prečudovit satenast bič v črni in metalno srebrni barvi z usnjenim ročajem je nekoliko drugačen od siceršnjih pripomočkov za privezovanje, ki spadajo med izvrstno opremo za izvrševanja sadizma. Z izvajanjem dražečih potegov in ostrih udarcev boste iz vašega ljubimca zlahka izzvali strast in izživeli svoje fantazije o podrejenosti.

Bič je ravno pravšnje velikosti za potovanja, saj spada ravno v kategorijo med genitalnim bičem in dolgim bičem. Zlahka ga položite v kovček ali ročno torbico, kjer bo skrit pred radovednimi očmi drugih, v trenutku strasti pa vam bo takoj na voljo. Z njim lahko partnerju prizadenete slastno bolečino v kateri bo izredno užival.

Bič je narejen iz 48 srebrnih trakcev, ki bodo z vsakim zamahom zapluli skozi zrak in istočasno ošvrknili telo z nežnimi in sladkimi udarci, ki bodo v partnerju porodili vroča občutja. Začnite z nežnimi udarci, ki jih počasi stopnjujete do nekoliko močnejših frcev, nato pa zaključite s še močnejšimi sunki, saj boste tako dosegli kar najboljši učinek.

Celoten bič meri le 38,1 cm, zato je primeren tako za draženje specifičnega območja kot za udarjanje po širšem predelu telesa.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Sedaj ga bom uporabil. Ne bo te bolel, kri ti bo zaplala po telesu in prišla do površja, zaradi česar boš izjemno občutljiva na dotike." – Christian Grey

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Umetno usnje
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!