Bič Fifty Shades

Bič Fifty Shades

Satenast bič Fifty Shades

Satenast bič Fifty Shades

Lopatka Bad Boy

Lopatka Bad Boy

Bič Fifty Shades

31,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E24215

Kratki opis

Našeškajte in prebičajte partnerja, ki se bo kar zvijal od naslade in pričakovanega nadaljevanja seanse!

Poživite vaše privezovalne igrice in uporabite bič s katerim boste lahko partnerja čutno našeškali in ga poredno kaznovali za njegove pregrešne misli. Bič služi kot nekakšen podaljšek vaše roke, na koncu katerega se nahaja usnjena konica s katero lahko prebudite partnerjeve čute in ga šeškate dokler ne doseže močne vzburjenosti.

S srebrnim delom palice nežno sledite liniji partnerjevega telesa in prebudite njegove erogene cone, zaradi česar bo njegovo telo postalo bolj občutljivo in pripravljeno na vaše udarce. Občasni udarci po koži vašega ljubimca bodo za seboj pustili ostro in nekoliko pekočo bolečino, ki ga bo s pomočjo ljubkovanja v obliki nežnega božanja s palico prežela z neznosno slo.

Bič vas bo pripeljal do meje med užitkom in bolečino, saj ga lahko uporabite za draženje najbolj občutljivih točk na telesu ter z njim prebudite občutje sle, ki vas bo takoj vsrkalo vase. Med igro z bičem, bodo postali vaši čuti izredno izostreni, zaradi česar bo užitek, ki mu boste priča, vreden vsakega udarca, ki ga boste izkusili.

Erotična občutja, ki jih boste izkusili lahko še okrepite in sicer s pomočjo uporabe preveze za oči, šeškalnika in nežnega žgečkalnika iz perja. S pomočjo preveze lahko partnerju začasno vzamete vid in ga pripravite na prihajajoče igrice. S pernatim žgečkalnikom nežno potegnite po njegovi koži, nato pa občutja še stopnjujte z uporabo usnjenega šeškalnika. Ko bodo partnerjeva občutja dosegla skoraj najvišjo stopnjo intenzivnosti, uporabite še bič in njegova občutja bodo dosegla vrhunec. Kombinacija upogljivega biča in nežnih igric bo vašega partnerja popeljala do neslutenih orgazmičnih višav!

Bič je izpopolnjen do potankosti in zagotavlja udobje, učinkovitost in trpežnost. Na predelu držala je pritrjen usnjen trak za zapestje za lažji oprijem, iz usnja pa je tudi zgornji del biča. Ročaj je narejen v vzorcu pletene gume.

Izdelek je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Ob dotiku usnja na svoji koži zadrhtim in močno zajamem sapo. Hitro je potegnil z bičem ter z ostrim udarcem zadel natanko tisto sladko točko in takrat – nisem mogla več prenesti – mi je prišlo v veličastnem slogu s krikom, ki je pričal o moji odrešitvi." – Ana Steele
 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!