Kovinske lisice Fifty Shades

Kovinske lisice Fifty Shades

Satenaste lisice Frou Frou

Satenaste lisice Frou Frou

Set za privezovanje na vzmetnico Fifty Shades

Set za privezovanje na vzmetnico Fifty Shades

Kovinske lisice Fifty Shades

19,90 €
Rok dobave:30.9.2020
SKU
I2-E24209

Kratki opis

Pustite se vkleniti ali vi prevzemite pobudo in izkusite vse lepote nemoči.

Svetleče srebrnkasta kovina zagotavlja močan oprijem zapestja, ki vodi do podrejenosti ter občutka nemoči, ki bo razvnel slo vašega partnerja. Sedaj lahko občutja Christiana in Anastasie iz uspešnice Petdeset odtenkov sive, izkusite tudi vi.

Lisice so odličen pripomoček za uravnoteženje edinstvenega izkustva privezovanja, ki v primeru nuje hkrati zagotavlja tudi takojšen pobeg. Ti. Si. Moj/a. Lisice so narejene iz kovine, zato so izredno močne in trpežne, poleg tega pa jih s pomočjo ključa in zaklepnega mehanizma enostavno odklenete in zaklenete.

Ker so lisice nastavljive, so primerne za večino zapestij. Zaradi trdnega materiala, jih je preprosto odkleniti, za kar potrebujete le priložen ključ. 2 funkcionalna ključa omogočata popustitev prijema brez uporabe varnostnega vzvoda, tako da vašemu partnerju ni potrebno izdati, da se lahko iz lisic pravzaprav reši tudi brez vaše pomoči.

V vsako izmed lisic je vgraviran tudi moto Petdesetih odtenkov sive, ki se glasi: "Ti. Si. Moj/a." Izdelek ponuja elegantno oživitev fantazij v slogu Christiana Greya in Anastasie Steele in to kar v udobju vašega doma.

Lisice so ločene s 7,6cm verigo, ki med vklenitvijo omogoča dovolj svobode za premikanje. Lisice lahko pred vklenitvijo partnerja pritrdite na posteljno ogrodje ali pa jih uporabite v kombinaciji s povodcem in vrvjo ter tako razširite svoja obzorja privezovanja.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Iz spodnjega predala je potegnil kovinske lisice. Lisice! Njegov dotik je iz mene izvabil slastna, ščemeča občutja. Slišim ga, kako se premika na drugo stran in me prime za desno roko ter vklene. Nemočno potegnem za lisice, obdana s sladkim občutkom ujetosti." – Ana Steele
 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Kovina
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!