Klitoralni stimulator OhMibod Club Vibe 2.OH

Klitoralni stimulator OhMibod Club Vibe 2.OH

JO Hladilni ženski lubrikant Agape Cool

JO Hladilni ženski lubrikant Agape Cool

Glos za ustnice Creme Brulee Voulez-Vous

Glos za ustnice Creme Brulee Voulez-Vous

Klitoralni stimulator OhMibod Club Vibe 2.OH

89,90 €
 
Rok dobave:.4.3.2021
SKU
I2-E23113

Kratki opis

Naj glasba narekuje vaš užitek!

Predstavljamo vam novo možnost izkustva užitka! Club Vibe 2.Oh je nov revolucionaren brezžični vibrator, ki se polni na USB, upravljate pa ga lahko s priloženim daljincem. Skriva se v črnih čipkastih tangicah, ki vas lahko pospremijo na katerokoli destinacijo, pa če je to nočni klub ali večerna zabava. S petimi stopnjami intenzivnosti lahko vibrator uporabljate tako v izredno glasnem prostoru, kot tudi na tišjih in bolj diskretnih mestih.

Izbirate lahko med dvema različnima nastavitvama: klubsko in brezžično. Tako kot pri originalnem Club vibratorju, ima tudi nova različica izjemno prijeten žametast premaz, poleg tega pa ob zvokih klubske, koncertne ali druge glasbe vibrira in pulzira – vibracije pa lahko iz nje s svojim glasom izvabi tudi vaš ljubimec! Od originala se razlikuje po tem, da ima ta različica mikrofon vgrajen v brezžični daljinski upravljalnik, tako da ga lahko držite v roki, ga pustite upravljati komu drugemu ali pa ga vtaknete kar v svojo torbico.

Daljinski upravljalnik ima domet 5-6 metrov in 5 intenzivnostih stopenj za klubsko funkcijo. Z daljincem lahko menjate različne vibracije in prehajate iz klubskega na ročno upravljanje ter s preprostim pritiskom na gumb eksperimentirate z različnimi užitki. Vibrator Club Vibe 2.Oh je eden izmed tistih, ki si jih boste želele nesti povsod!

Druge podrobnosti:

  • Čas delovanja: do 4 ure
  • Polnjenje: 2-3 ure

V kompletu dobite:

  • Vibrator in daljinski upravljalnik
  • Črne čipkaste tangice (ena velikost, ki se prilega skoraj vsaki postavi)
  • Mošnjiček za shranjevanje
  • Eno 12V A23 baterijo za daljinski upravljalnik
Več informacij
Blagovna znamka Ohmibod
Material ABS plastika
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!