Stimulator Nea 2

Stimulator Nea 2

Vibrator Ako Outie

Vibrator Ako Outie

Vibrator Noa

Vibrator Noa

Stimulator Nea 2

99,00 €
Rok dobave:2.10.2020
SKU
Stimulator Nea 2

Lastnosti

  • Za ženske
  • Stimulacija klitorisa

Kratki opis

Klitoralni stimulator, ki zagotavlja do 7 ur užitka!

Splošno

  • Več vibracijskih nastavitev
  • Vodoodporno
  • Funkcija zaklepanja

LELO Nea 2 je diskretna igračka, ki vam bo nudila veliko užitkov. Ima namreč na otip prijetno svilnato površino in močan vibrator, ki ga enostavno regulirate s pritiskom na gumb.

Zaradi njene ergonomične oblike si boste takoj želeli začeti raziskovati vaše telo in raznovrstne užitke, ki jih Nea nudi. Zaradi majhnih dimenzij jo lahko enostavno vstavite v torbico, tako da jo imate vedno pri roki. Nikoli namreč ne veste kje vas presenetijo kakšni stresni dogodki in Nea vam bo pomagala tudi pri tem!

Njena velika prednost je tudi v tem, da vam nikoli ni treba skrbeti glede baterij. Nea ima namreč svoj polnilec in 2 urno polnjenje vam prinese do 7 ur užitkov, poleg tega pa je tudi telesu prijazna, saj ne vsebuje ftalatov! 8 načinov vzorcev vibracij boste lahko preizkusili tudi med kopanjem, saj je stimulator popolnoma vodoodporen do globine 1 metra.

Spravljena je v lepo škatlico, ki je zelo primerna za shranjevanje, kot tudi za darilo. Kljub temu je priložena še lepa satenasta vrečka - saj veste, za v torbico. ;)

Več informacij
Blagovna znamka Lelo
Material ABS plastika
Napajanje Akumulatorsko - polnilec priložen
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!