Paket olje ON zanjo in gel ON zanj

Paket olje ON zanjo in gel ON zanj

Klitoralni stimulator OhMibod Club Vibe 2.OH

Klitoralni stimulator OhMibod Club Vibe 2.OH

Naravno olje za vzburjenje ON

Naravno olje za vzburjenje ON

Paket olje ON zanjo in gel ON zanj

51,90 €
Rok dobave 4-6 dni
SKU
SK1617

Kratki opis

Paket za vzburjenje, ki vama bo popestril in podaljšal vroče noči!

Naravno olje ON za vzburjenje za ženske & Power Glide ON gel za erekcijo za moške - naj vas vzburita!

 Olje za vzburjenje On za ženske

Olje ON je povsem naravno in vsebuje le naravne rastlinske sestavine. Ta izjemen izdelek lahko izzove več različnih občutkov,  začenši s takojšnjim toplim učinkom, ki mu sledi impulziven mravljinčast in naelektreno-vibrarijajoč učinek. Skupek občutkov lahko izzove takojšnje vzburjenje in vzpodbudi telesno vlažnost. Po poročanju naših kupcev pa kombinacija učinkov olja On posledično lahko povzroči, da ženske hitreje in pogosteje doživijo daljše in močnejše orgazme. Nekatere uporabnice so orgazme, ki so jih doživele ob uporabi olja On opisale kot novo raven orgazmov, ki jih niso doživele še nikoli prej.

 • ON uporablja zaščiteno mešanico eteričnih olj in rastlin.

• ON ne vsebuje konzervansov, parabenov, parfumov ali umetnih arom.

• Preprosto nanesite 1 ali 2 kapljici na prst in nežno vmasirajte na klitoris. Izogibajte se stiku s sečnico.

• Uporabnice trdijo, da vas v minuti ali dveh po nanosu lahko preplavi topel občutek, ki mu bo lahko sledil impulziven mravljinčast in naelektren dražljaj, ki lahko izzove tudi vzburjenje in vlaženje.

ON je idealen za ženske, ki si želijo bolj razburljivega ljubezenskega življenja ali za tiste, ki potrebujejo malo dodatne pomoči z občutki naravne spolne sle in vzburjenja.

  •  5ml (več odmerkov)
  •  Lahko ga uporabite sami ali v dvoje
  •  Brez mentola
  •  Preko 50 nanosov
  •  Brez umetnih barvil, arom ali težkih konzervansov
  •  Narejeno v ZDA

Sestavine Patentirana mešanica eteričnih olj vsebuje: sladko mandljevo olje, cimetova kasija, naravni takoferoli (vitamin e), kremenica, izvleček rožmarinovega olja, naravne arome

Priporočena uporaba Na klitoris nanesite kapljico ali 2. Za popoln učinek počakajte 2 minuti - traja pa lahko vse do 45 minut. Nanesite po potrebi.

Opozorila Olja ON ne uporabljajte, če trpite za vaginalnim vnetjem, če ste noseči, dojite ali če se trudite, da bi spočeli otroka. Olja ON prav tako ne uporabljajte s kondomi iz lateksa. Hranite izven dosega otrok.  

 Gel za vzburjenje Power Glide za moške

Power Glide je gel, ki lahko dramatično okrepi občutja med spolno aktivnostjo pri moških. Zaradi njega se lahko zdi penis debelejši in trdnejši, kar lahko posledično okrepi občutja med spolnim odnosom. Ta unikatni hibridni gel je zelo lahko nanesti, poleg tega pa nudi tudi svilnat občutek, ki lahko omogoči lažje drsenje penisa.

Navodila za uporabo:

Pred uporabo pretresite. Majhno količino, en do dva nanosa, vtrite v penis. Ponavljajte po potrebi, potrebna količina nanosa se lahko razlikuje glede na potrebe uporabnika. Počakajte, da se gel vpije v kožo. V kolikor se gel ne vpije popolnoma, ga pred spolnim odnosom obrišite. Samo za zunanjo uporabo!

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da vam bo izdelek Olje ON pomagal do večjega vzburjenja ali izzval topel, mravljinčast in naelektreno-vibrirajoč učinek, vzbudil telesno vlažnost ali pomagal hitreje in pogosteje priti do daljših in močnejših orgazmov, kakor tudi ni nujno, da bo zaradi gela ON moški penis postal trdnejši in debeljši ali da bo izdelek izboljšal spolni nastop in povečal užitek ter zadovoljstvo med spolnostjo, okrepil občutja med spolno aktivnostjo pri moških, ter omogočil lažje drsenje penisa. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.
Več informacij
Blagovna znamka Sensuva
Vsebina 5 ml/ 2 g (več kot 50 nanosov)
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!