Hydromax X30

Hydromax X30

Krema za dvig testosterona ON

Krema za dvig testosterona ON

Bathmate Hercules

Bathmate Hercules

Hydromax X30

Redna cena 153,90 € 114,00 €
Rok dobave:25.9.2020
SKU
Hydromax X30

Kratki opis

Hydromaxje novejša in močnejša Bathmate črpalka in predstavlja revolucionarno novost na trgu naprav za povečanje penisa!

Hydromax je novejša in močnejša Bathmate črpalka in predstavlja revolucionarno novost na trgu naprav za povečanje penisa!

Črpalka Hydromax X30 je primerna za penis do dolžine 18 cm in širine 4,7 cm v erekciji ter služi kot nekakšen "fitnes za penis", saj je izdelana z namenom nudenja možnosti ohranjanja penisa v odlični formi.

Hydromax lahko izboljša vaše spolno zdravje, lahko poveča vašo vzdržljivost, možna pa sta tudi utrditev erekcije in povečanje intenzivnost orgazma in ejakulacije. Vodna črpalka lahko pomaga tudi pri odpravljanju erektilne disfunkcije in prezgodnje ejakulacije.

Hydromax ni le pripomoček, ki lahko vaš penis ohrani v odlični formi tudi na stara leta, ampak vam ponuja tudi možnost udobne, varne in naravne metode s katero se vaš penis lahko poveča.

Hydromax omogoča vsem zadovoljnim uporabnikom navadne Bathmate črpalke, da z novo tehnologijo dosežejo še več! Sile, ki delujejo na penis, so pri Hydromax vodni erekcijski črpalki za 35% bolj intenzivne kot pri klasični Bathmate erekcijski črpalki. Zahvala gre edinstveni novi hidrotehnologiji in novemu sistemu gumijastega dela črpalke, ki lahko omogočita boljše in hitrejše rezultate.

Prenovljen gumijasti del črpalke vključuje tudi mehko notranjost in je dodatno podprt, kar močno zmanjša pritisk na predel pelvisa in mod ter poveča udobje. Ker je svetel del gume snemljiv, je zdaj čiščenje veliko lažje. Vrtljiv gumijasti del omogoča rotacijo za 360 stopinj ter prilagoditev kota glede na uporabo črpalke v kadi ali pod tušem.

Z novo hidrotehnologijo ventila boste zdaj pod tušem brez težav napolnili črpalko le z eno roko, nov sistem pa vam bo olajšal tudi nameščanje in uporabo. Merilo na črpalki ponuja boljšo vidljivost in natančnejše spremljanje rezultatov, medtem ko zrnata plastična struktura materiala na zgornjem in spodnjem delu črpalke zagotavljata boljši oprijem.

Po poročanju naših uporabnikov je Hydromax bolj učinkovit od zračnih erekcijskih črpalk.

Za zdravje in povečanje penisa je priporočena uporaba 3-6 krat na teden po 15 minut dnevno (3 krat zaporedoma po 5 minut).

Opombe: Pred uporabo si pobrijte sramne dlake, saj boste tako dosegli popoln vakuum za črpanje.

Kako deluje:

Penis je narejen iz treh glavnih komor, dve večji erektilni komori (Corpora Cavernosa) in manjše komore, ki leži pod dvema Corpora Cavernosa, skozi katero se urinira in ejakulira (Corpus Spongisum).

Da pride do erekcije, možgani izločajo hormon, ki pošilja kri v penis in polni erektilno tkivo. Ko kri zapolni vso tkivo, pride do erekcije.   

Črpalka Hydromax je izdelana z namenom, da se z minimalno silo stiskanja doseže maksimalno silo razširitve, z minimalnim občutkom nelagodja in z nekaj sreče lahko tudi vaš penis postane večji!


Kako se uporablja:

 

Kakšna je razlika v primerjavi z zračno erekcijsko črpalko?

Konvencionalne zračne črpalke delujejo po principu spužve, kar pomeni, da se penis ne poveča sorazmerno (npr: poveča se dolžina kožice in ne celoten penis), Hydromax pa je napolnjen z vodo in sile delujejo enakomerno vzdolž celotnega penisa.

Ali ima kakšne stranske učinke?

Po poročanju naših uporabnikov nezaželenih stranskih učinkov pri Hydromax erekcijski črpalki ni.

Več o črpalki Hydromax si lahko preberete na uradni spletni strani www.hydromax.si/

** Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka Hydromax X30 opazili izboljšanje vašega spolnega zdravja, povečanje vzdržljivosti, utrditev erekcije, povečanje intenzivnosti orgazma in ejakulacije, odpravo erektilne disfunkcije in prezgodnje ejakulacije, povečanje penisa ali ohranjali penis v odlični formi. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

 

Več informacij
Blagovna znamka Ultra Max
Material Guma
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!