Krema za dvig testosterona ON

Krema za dvig testosterona ON

Hydromax X40

Hydromax X40

Hydromax X30

Hydromax X30

Krema za dvig testosterona ON

31,90 €
Rok dobave:12.6.2020
SKU
I2-E23778

Kratki opis

Krema za dvig testosterona ON je narejena za vse moške, ki si želijo na naraven način pridobiti močnejše in boljše erekcije!

Krema za dvig testosterona ON je narejena za vse moške, ki si želijo na naraven način izboljšati raven testosterona v telesu ter pridobiti močnejše in trdnejše erekcije in v postelji nastopiti kot pravi moški!

Krema ON je povsem naraven proizvod, ki vsebuje tudi jagode Saw Palmetta in ekstrakt tropske rastline Tribulus terrestris ter maco. Mešanica naravnih izvlečkov in bioaktivih sestavin tako dviguje raven testosterona, ki je znan tudi kot seks hormon, ter prispeva k povišanju spolne sle in poželenja, za nameček pa izboljšuje tudi vsesplošno spolno zdravje in vitalnost.  

Krema NI namenjena enkratni uporabi med spolnim odnosom, vendar dviguje telesu lastni testosteron in poviša poželenje ob več tedenski uporabi!

Z uporabo kreme ON moški poročajo o možnosti ponovnega izkustva jutranje erekcije, ki je enaka kot v srednješolskih dneh!

Navodila za uporabo:

Da bi dosegli kar najboljše rezultate, nanesite kremo enkrat dnevno. Majhno količino kreme nanesite na čisto in suho kožo, kjer niste poraščeni, na primer na notranjo stran rok ali na zadnjo stran stegen. Kremo nežno vmasirajte v kožo ter jo 30 minut pred spolnim odnosom ponovno nanesite na isto mesto. Za najvidnejši učinek kremo uporabljajte vsaj 30-60 dni. Ker je za obnovo vašemu telesu lastnega testosterona potreben čas, kremo uporabljajte vsakodnevno.

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi kreme ON opazili močnejše in boljše erekcije in pospešeno delovanje testosterona ali izkusili jutranje erekcije, ki bodo enake kot v srednješolskih dneh. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.

 

 

Več informacij
Blagovna znamka Sensuva
Vsebina 59 g
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!