Bathmate Hercules

Bathmate Hercules

Hydromax X30

Hydromax X30

Dodatek za penis Boss z luknjo z modi

Dodatek za penis Boss z luknjo z modi

Bathmate Hercules

79,00 € Redna cena 99,00 €
Rok dobave:152.6.2020
SKU
Bathmate Hercules

Kratki opis

Bathmate je erekcijska vodna črpalka, ki jo lahko uporabljate v udobju vašega doma v kopalni kadi, tušu ali celo ob umivalniku.

Bathmate je erekcijska vodna črpalka, ki jo lahko uporabljate kar v udobju vašega doma v kopalni kadi, tušu ali celo ob umivalniku.

Po poročanju naših kupcev je Bathmate bolj učinkovit od zračnih erekcijskih črpalk.

Priporočena je uporaba 15-20 minut dnevno.

Bathmate je kot nekakšen fitnes za penis, naši kupci pa so povedali, da pomaga pri odpravljanju erektilne disfunkcije, prezgodnje ejakulacije in celo Peyronijeve bolezni (ukrivljenost penisa). Nekateri uporabniki javljajo, da lahko v postelji zdržijo celo 2-3 ure s popolnoma trdno erekcijo.

Bathmate Hercules je primeren za uporabnike z maksimalnim premerom penisa 4,7 cm in maksimalno dolžino 18 cm. Na voljo je tudi večja različica vodne črpalke - Bathmate Goliath. Pri odločitvi upoštevajte tudi dejstvo, da se penis med vadbo v črpalki dodatno poveča.

 

Penis je narejen iz treh glavnih komor, dve večji erektilni komori (Corpora Cavernosa) in manjše komore, ki leži pod dvema Corpora Cavernosa, skozi katero se urinira in ejakulira (Corpus Spongisum).

Da pride do erekcije, možgani izločajo hormon, ki pošilja kri v penis in polni erektilno tkivo. Ko kri zapolni vso tkivo, pride do erekcije. Zdaj se lahko Corpora Cavernosa napolni le do trenutne velikosti vašega penisa. Dobra novica pa je...

Črpalka Bathmate je izdelana z namenom, da se z minimalno silo stiskanja doseže maksimalno silo razširitve z minimalnim nelagodjem.

Kakšna je razlika v primerjavi z zračno erekcijsko črpalko?

Konvencionalne zračne črpalke delujejo po principu spužve, kar pomeni, da se penis ne poveča sorazmerno (npr: poveča se dolžina kožice in ne celoten penis). Bathmate je napolnjen z vodo in povzroča enakomerno silo vzdolž celotnega penisa.

Ali ima kakšne stranske učinke?

Da.. in po poročanju naših kupcev so na srečo to samo tisti, ki prinesejo vam in vaši partnerki povečan užitek!


Naši kupci so poročali o naslednjih učinkih:

  • možno podaljšanje penisa do 7.5 cm.
  • možno povečanje obsega do 30%.
  • možno povečanje volumna do 40%
  • možno povečanje samozavesti
  • Možno povečanje seksualne vzdržljivosti.
  • Možno povečanje glavice penisa.
  • Možna odprava krivine penisa.
  • Možna odprava prezgodnje ejakulacije.
  • Lahko pomaga pri erektilni disfunkciji.

 

Navodila za uporabo:

Bathmate lahko uporabljamo v kopalni kadi ali pod tušem. Uporabljamo ga 15-20 minut na vsakih 24 ur, 3 krat do 7 krat na teden.

Uporaba v kopalni kadi:
1. V kad natočite toplo vodo.

2. Vsedite se v kopalno kad in počakajte nekaj minut, da se penis in moda ogrejejo in sprostijo. Vstavite Bathmate v vodo in ga popolnoma napolnite z vodo.

3. Vstavite penis v Bathmate in ga pritisnite k sebi. S tem boste ustvarili vakum. Nekajkrat (4-5 krat) pritisnite Bathmate k sebi, da se ustvari primeren pritisk in, da se izloči odvečen zrak.

4. Zdaj se sprostite in počakajte, da Bathmate naredi svoje delo. Na vsake par minut lahko Bathmate še pritisnete k sebi, da povečate vakum in izločite odvečno vodo. Ko pridete do točke, ko Bathmate ne morete več pritiskati k sebi, to pomeni, da ste dosegli optimalni vakum.

5. Če je vakum premočan, rahlo pritisnite na ventil, ki je nameščen na koncu naprave. Po 15-20 minutah, pritisnite ventil, da se sprosti vakum in odstranite napravo. Vstanite, da boste videli kakšni so rezultati.

Uporaba pod tušem:
1. Pojdite pod tuš, tuširajte se s toplo vodo, da se predel genitalij sprosti.

2. Držite Bathmate navzdol in s prstom zatesnite ventil, da voda ne more uhajati. V bathmate natočite vodo do vrha.

3. Ko je Bathmate napolnjen z vodo, vstavite penis v Bathmate in ga pritisnite k sebi, da se ustvari pritisk.

4. Bathmate večkrat napumpajte (to storite tako, da ga pritiskate k sebi). Ob tem se bo čez ventil izločila voda in zrak. Pritisnite 4-5 krat.

5. Nekaj trenutkov Bathmate držite, da se ustvari optimalni vakum. Zdaj se sprostite in nadaljujte s tuširanjem.

6. Na vsake par minut lahko Bathmate še pritisnete k sebi, da povečate podtlak in izločite odvečno vodo. Ko pridete do točke, ko Bathmate ne morete več pritiskati k sebi, to pomeni, da ste dosegli optimalni podtlak.

Pomembno: pri "pumpanju" se bosta izločila voda in zrak, vendar bo čez cel proces v Bathmate na videz enaka količina vode! Več kot je vode in manj kot je zraka, večji podtlak se lahko ustvari.

Priporočamo uporabo z lubrikantom. Preden vstavite penis v Bathmate, penis in predele okrog penisa namažite z lubrikantom na vodni osnovi.

Bathmate lahko uporabljate tudi kot standardno zračno erekcijsko črpalko.

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da bo izdelek Bathmate Hercules odpravil erektilno disfunkcijo, prezgodnjo ejakulacijo, Peyronijevo bolezen in ukrivljenost penisa ali utrdil vaše erekcije, podaljšal vaš penis, povečal obseg in volumen penisa, povečal vašo samozavest, seksualno vzdržljivost in glavico penisa. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

Več informacij
Blagovna znamka Ultra Max
Material Guma
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!