Analne kroglice Fifty Shades

Analne kroglice Fifty Shades

Srebrne kovinske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Srebrne kovinske Ben Wa kroglice Fifty Shades

Stekleni dildo Fifty Shades

Stekleni dildo Fifty Shades

Analne kroglice Fifty Shades

19,90 €
Rok dobave 4-6 dni
SKU
I2-E24206

Kratki opis

Začnite uživati v eksplozivnih orgazmih do katerih vas bodo pripeljale analne kroglice!

S pomočjo teh močnih in gladkih analnih kroglic, boste lahko uživali v tako intenzivnih orgazmih, o katerih ste lahko do sedaj le sanjali! Prepustite se užitku, ki vam ga nudijo na novo odkrite erogene cone in upoštevajte nasvet Christiana Greyja iz uspešnice Petdeset odtenkov sive, ki pravi, da je potrebno analne kroglice za resnično eksploziven vrhunec, izvleči med doživljanjem orgazma.

"Pogledala sem jih z zaprepadenostjo v očeh. Vse te kroglice, v meni…tam! Niti sanjalo se mi ni."
"Če jih izvlečeš med doživljanjem orgazma, imajo precej impresiven učinek," je dodal kot golo dejstvo.
"Te so zame?", sem zašepetala.
"Zate." Počasi je prikimal. – Anastasia Steele in Christian Grey

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

Med analnimi igricami, te svilnate kroglice počasi vstavite v erogeno ceno, bogato z živčnimi končiči, ter tako okrepite partnerjevo vzburjenje in izboljšajte njegov spolni odziv. Če jih boste odstranili na točki, ko je partner že začel doživljati orgazem, bodo nežne krivine kroglic okrepile orgazmične krče ter podaljšale in vsekakor izboljšale intenzivnost njegove orgazmične izkušnje.

V okrepljenih občutkih užitka, ki jih prinesejo te analne tajske kroglice, lahko uživajo tako moški kot ženske. Ker so oblikovane tako, da so primerne za oba spola, jih lahko pri moških uporabite za masiranje prostate, pri ženskah pa za izvabljanje močnejših občutij iz njene vagine in kot pripomoček za okrepitev partnerjevih občutij med spolnim odnosom.

Analne kroglice je preprosto in varno uporabljati, saj imajo na koncu pritrjeno naprstno zanko, ki preprečuje premikanje kroglic med uporabo in tudi lahko koriščenje kroglic. Lahko jih zvijate in se z njimi igrate, ter tako izboljšate kakovost draženja.

Za kar najboljša občutja med uporabo analnih kroglic, jih premažite s slojem lubrikanta na vodni osnovi, saj se lahko kroglice zaradi svoje silikonske sestave, v primeru uporabe z lubrikantom na silikonski osnovi poškodujejo.

Analne kroglice Petdeset odtenkov sive so upogljive in vodoodporne ter ne vsebujejo lateksa in ftalatov.

 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Silikon
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!