Stekleni dildo Fifty Shades

Stekleni dildo Fifty Shades

Analne kroglice Fifty Shades

Analne kroglice Fifty Shades

Kovinske lisice Fifty Shades

Kovinske lisice Fifty Shades

Stekleni dildo Fifty Shades

35,90 €
Rok dobave:.7.12.2020
SKU
I2-E24208

Kratki opis

Domiselna pot do eksplozivnega vrhunca!

S pomočjo nežno navzgor usmerjene konice steklenega dilda, lahko sedaj doživite edinstven orgazem, ki bo posledica draženja G-točke s tem prečudovitim pripomočkom naslade. Dva različno oblikovana konca dilda bosta povod za edinstvena občutja, ki se bodo porodila v vas, ko boste s pomočjo tega izvrstno oblikovanega pripomočka z vsakim posameznim sunkom doživeli neprimerljivo ekstazo. Za še intenzivnejša občutja lahko dildo pred uporabo segrejete ali ohladite ter tako iz svojega ali partnerjevega telesa izvabite še dodatno naslado.

Ta močan, a hkrati tudi nežno oblikovan stekleni dildo, ima dva različna konca, zato vas lahko do popolnega užitka pripelje na več načinov. Na enem koncu se nahaja okrogla glavica, ki ima delno realističen videz, na drugem pa je dvojno zaokrožena krivina, ki nudi dvojni užitek. Preizkusite oba konca dilda in uživajte v počasi naraščajočem vzburjenju, ki vas bo popeljalo do intenzivnega orgazma.

Uživajte v natančno oblikovani teksturi elegantnega dilda in dražite erogene cone v in zunaj telesa. Prepustite se drhtenju, ki vas bo zaobjelo, ko bodo izbočene glavice z vsakim gibom, ki ga naredite ljubkovale vaš klitoris in notranje erogene cone ter vas skokovito pripeljale do vrtoglavih višin.

Pripomoček je narejen iz močnega in trpežnega borosilikatnega stekla, ki ga lahko ohladite ali segrejete ter tako še okrepite občutja med uporabo. Pred uporabo lahko nanj nanesete tudi kakršenkoli lubrikant, ter tako še dodatno polepšate vašo erotično seanso. Izdelek je vodoodporen in ni upogljiv ter ne vsebuje lateksa in ftalatov. Dildo je izjemno vsestranski, zato lahko z njim učinkovito razširite svoja obzorja in ga preizkusite v več erotičnih igricah.

Primeren je tako za začetnike, kot za tiste, malce bolj izkušene uporabnike erotičnih igračk – izkoristite vsestransko naravo tega privlačnega izdelka in zagotovo vam ne bo žal!

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Prišlo mi je kriče, oklepajoč se za umivalnik. Zdrvela sem do orgazma, medtem ko se je vse okoli mene vrtelo in obstalo hkrati." . Ana Steele
 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Steklo
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!