Vibrator Nomi Tang Better Than Chocolate 2

Vibrator Nomi Tang Better Than Chocolate 2

Masažnik Ida

Masažnik Ida

Masažnik iroha Sakura

Masažnik iroha Sakura

Vibrator Nomi Tang Better Than Chocolate 2

69,90 €
Rok dobave:12.6.2020
SKU
Vibrator Nomi Tang Better Than Chocolate 2

Kratki opis

Vibrator, ki je prejel ogromno nagrad in je po mnenju žensk celo boljši kot čokolada!

Vibrator Nomi Tang Better than chocolate je prejel nagrado za najboljši klitoralni vibrator s pametno touch tehnologijo. Bralke revije Cosmopolitan so ga uvrstile na prvo mesto lestvice najbolj seksi vibratorjev za leto 2009, saj so bile navdušene nad njegovim elegantnim videzem in tehnologijo, ki nudi neizmeren užitek. Pa ne le to, ta neverjetni vibrator je leta 2010 prejel celo najbolj zaželeno nagrado za dizajn, The Red Dot Award.

Pri znamki Nomi Tang trdijo: "Vibrator, ki naj bi bil boljši kot čokolada? Da, vibrator "Better than chocolate" (slo: boljši kot čokolada) poda močno sporočilo, saj so ga ustvarili z mislijo na užitek žensk po vsem svetu.

Vibrator je narejen iz koži prijaznega materiala, ki ga uporabljajo pri mnogih medicinskih pripomočkih. Pohvali se lahko tudi z edinstveno i-touch kontrolno enoto, ki zagotavlja preprosto uporabo izdelka. Izdelek je ergonomsko oblikovan, poleg tega pa deluje tudi izjemno tiho ter je popolnoma vodoodporen, tako da ga lahko s seboj vzamete tudi v kad ali pod prho.

Klitoralni vibrator "Better than chocolate" je namenjen zunanji stimulaciji in raziskovanju intimnih con. Lahko ga uporabljajo tudi pari ter ga vključijo v predigro, poleg tega pa je tudi popolno darilo za rojstne dneve in druge praznike ter posebne priložnosti.

Prednosti izdelka:

  • sestava iz medicinsko razgradljivega silikona
  • polnjenje na USB kabel (priložen)
  • ergonomska oblika
  • izjemno tih
  • vodoodporen do enega metra
  • vodoodporen do globine enega metra
  • garancija: 12 mesecev
  • slišnost: <45dB


 

Več informacij
Blagovna znamka Nomi Tang
Material Silikon
Napajanje USB priključek
Dolžina 8,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!