Oralni stimulator Sqweel Go

Oralni stimulator Sqweel Go

Vibrator Tiani 3

Vibrator Tiani 3

Masažnik Tara

Masažnik Tara

Oralni stimulator Sqweel Go

44,90 €
Rok dobave:2.10.2020
SKU
Oralni stimulator Sqweel Go

Kratki opis

Stimulator z jezički s katerim lahko do oralnega zadovoljstva pridete, kadarkoli si ga zaželite!

Igračka Sqweel Go je namenjena ženskam, ki si želijo v spalnici izkusiti novih radosti. S svojo majhnostjo spada med žepne erotične igračke, vendar pa je vseeno izredno zmogljiva, saj jo odlikuje izjemen motorček. Slednji poskrbi za vrtenje kolesca, ki je narejen iz desetih silikonskih jezičkov, ki se lahko vrtijo v 6 različnih hitrostih in vzorcih s katerimi poskrbijo za popolno stimulacijo. Igračka ima poleg vseh naštetih odlik še eno prednost, saj se polni preko USB kabla, tako da boste imeli užitek na dosegu roke, kadarkoli si ga boste zaželeli izkusiti.

Na jezičke kolesca tega čudovitega stimulatorja lahko iztisnete malce lubrikanta na vodni osnovi, nato pa ga prižgete in se prepustite jezičkom, ki bodo lizali vaš klitoris in vas pripeljali do orgazmičnih občutij.

Motorček, ki se polni s pomočjo USB vhoda, nudi diskretne užitke na poti – priključite ga na prenosni ali stacionarni računalnik, nato pa ga polnite 2 uri in si zagotovite do ene ure užitka. Igračka ne vsebuje ftalatov in lateksa. Je dobro upogljiva in ima vgrajen gumb na pritisk s katerim jo lahko zaženete in upravljate. Izdelek ni vodoodporen.

Še vroč nasvet: Sweel Go lahko uporabite na katerem koli mestu, kjer si želite izkusiti čudovite lizajoče občutke, npr. na bradavičkah, presredku (tudi moški se lahko zabavajo!) ali anusu. 

Glavne značilnosti igračke:

  • Žepna velikost
  • Polnjenje na USB priklop – 2h polnjenje zagotavlja do ene ure užitka
  • 10 majhnih silikonskih jezičkov
  • 3 hitrosti
  • 3 stopnje – lahen drget, intenzivno pulziranje, hitro lizanje
     
Več informacij
Blagovna znamka Sqweel
Material Silikon
Napajanje USB priključek
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!