Vibrator Bullet Fifty Shades

Vibrator Bullet Fifty Shades

Mini vibrator G-točke Fifty Shades

Mini vibrator G-točke Fifty Shades

Vibracijski prstan (obroček) Fifty Shades

Vibracijski prstan (obroček) Fifty Shades

Vibrator Bullet Fifty Shades

16,90 €
Rok dobave:4.6.2020
SKU
I2-E24201

Lastnosti

  • Za ženske
  • Stimulacija klitorisa

Kratki opis

Majhen in diskreten, vendar tudi izjemno močan vibratorček za okrepitev užitkov in hitrejše vzburjenje!

Splošno

  • Napajanje na baterije
  • Baterije priložene

Ta ozki vibrator z elegantno srebrno odsevno površino se uporablja na predelu klitorisa, saj je bil narejen za okrepitev užitka in za uporabo med predigro. Vibratorček z imenom Aim to Please lahko med spolnim odnosom položite med vajini telesi ter tako okrepite občutja med ljubljenjem.

Čeprav je vibratorček izjemno majhen in diskreten, je tudi zelo močan in zaradi svoje majhnosti primeren tudi za potovanja in za vse tiste, ki želijo okrepiti svoje in partnerjevo zadovoljstvo. Idealen je sploh za ženske, ki potrebujejo dolgo predigro, saj se bodo s pomočjo vibratorčka veliko hitreje vzburile.

Tudi uporaba vibratorčka je zelo preprosta, saj je za vklop potreben le pritisk na gumbek. Ko bo vibrator enkrat vklopljen, boste lahko začutili vibracije, ki potujejo skozenj in se zberejo v njegovi konici.

Vibrator je bil oblikovan tako, da lahko z njimi dosežete kar največji učinek, saj se lepo prilega klitorisu. Uporabljate ga lahko sami ali v dvoje. Izdelek je vodoodporen in telesu prijazen, zato ga lahko uporabljate tudi v mokrem okolju, npr. v kadi ali pod prho.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Ko moje telo vsrka neusmiljene vibracije, zadrhtim ob silni eksploziji. Nadaljuje in kmalu se mi vrti od užitka. Zaradi vse te stimulacije… sem tako zelo blizu!" – Anastasia Steele

Izdelek ne vsebuje lateksa ter ftalatov in ni raztegljiv.

Hitrost vibriranja: ena
 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material ABS plastika
Napajanje 1xAAA (ni priložena)
Dolžina 8,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!