Mini vibrator G-točke Fifty Shades

Mini vibrator G-točke Fifty Shades

Vibrator Little Cocky

Vibrator Little Cocky

Analni čep Fifty Shades

Analni čep Fifty Shades

Mini vibrator G-točke Fifty Shades

27,90 €
Rok dobave:4.6.2020
SKU
I2-E24202

Kratki opis

Mini vibrator za velike užitke!

Tudi tokrat je veliko užitka zapakirano v majhno embalažo v obliki Mini vibratorčka. Slednji je primeren za draženje G-točke, saj ima navzgor ukrivljeno konico s katero jo lahko dražite. Če vam to ni dovolj, bo vse vaše potrebe zagotovo potešilo že 10 vibracijskih stopenj!

Ta močni vibrator je bil narejen iz silikona posebej za vaš užitek. Z okroglo konico lahko ljubkujete svojo G-točko ali klitoris, pri tem pa lahko preizkusite prav vse 3 hitrosti vibracij in 7 različnih stopenj vibriranja!

Zaradi svoje majhnosti, je vibratorček idealen za deljenje, tako da ga lahko diskretno položite med vajini telesi in se prepustite užitku, ki bo posledica draženja vašega klitorisa in okrepitve občutij med vajinim erotičnim raziskovanjem.

Ker je izdelek vodoodporen, ga lahko s seboj vzamete tudi pod prho ali v kad in celo na potovanja! Njegov tihi motorček bo poskrbel za popolno diskretnost med igro, v kadi pa bo njegov zvok z lahkoto prikrila že tekoča voda. Za še bolj zadovoljujoče užitke lahko vibrator pred uporabo namažete z lubrikantom, vendar pa za to ne uporabljajte takšnih s silikonsko osnovo, saj lahko slednji poškodujejo površino izdelka.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Ne!" sem spet zavpila in ga rotila, tako da je izvlekel vibrator in prst, medtem ko je moje telo še vedno stresal krč. – Anastasia Steele

Izdelek je upogljiv in ne vsebuje lateksa in ftalatov.
Nadzorna tipka: vgrajen pritisni gumb
 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Silikon
Napajanje 1xAA (ni priložena)
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!