Tenga Air Tech Gentle

Tenga Air Tech Gentle

Masturbator Autoblow 2A+ (za obseg penisa 7,5-10 cm)

Masturbator Autoblow 2A+ (za obseg penisa 7,5-10 cm)

Tenga Air Tech Strong

Tenga Air Tech Strong

Tenga Air Tech Gentle

25,00 €
Rok dobave:. 30.6.2021
SKU
I2-E24821

Kratki opis

Ste že doživeli najboljši oralni seks v življenju? Zdaj ga lahko!

Odkrijte občutja za katere sploh niste vedeli, da jih lahko! Tenga je po dolgih letih raziskovanja in stremenja k popolnosti končno odkrila higienski masturbator v obliki kozarčka, ki ga lahko uporabljate vedno znova! Tako kot vsi ostali Tengini izdelki je tudi ta narejen s pomočjo Tengine vakuumske tehnologije sesanja pri kateri za kar najboljše rezultate uporabljajo mehko silikonsko peno iz katere je narejena celotna notranjost izdelka. Zaradi izpopolnjene strukture vsrkavanja je pri tem izdelku sukcija še toliko močnejša, zato ste lahko prepričani, da boste z Air Techom doživeli orgazem v najboljšem pomenu besede. 

Tengo Air Tech lahko uporabljate vedno znova, kar je novost v primerjavi s starejšimi različicami te blagovne znamke in pomeni, da lahko pripomoček po uporabi očistite in ga naslednjič ponovno uporabite. Veste kaj to pomeni? Pri masturbiranju vam ni potrebno uporabljati kondoma

Tenga Air Tech Gentle je primerna še posebno za tiste uporabnike, ki se radi potopijo v mehko ter svilnato gladko teksturo.

Kaj je TENGA?

"Pred vami je prihodnost masturbiranja."

Ali še pomnite najboljšo masturbacijo v vašem življenju? Ali ste komu povedali kako dobro ste se imeli? Ne samo kot šalo, ampak zato ker je bilo res izjemno? Spolnost je bila vedno obravnavana kot nekaj sivega, nekaj o čemer se ne govori. Enako usodo imajo izdelki za odrasle.

No, tabuje je zdaj prišla razbiti TENGA in revolucionarizirati kraljestvo igrač za odrasle - preoblikovati "seks" v nekaj vsakdanjega, nekaj kar lahko uživamo vsi. 

Prednosti izdelka:

  • največji možni vakuum
  • s pomočjo čiščenja ga lahko uporabljate vedno znova
  • priložen lubrikant
  • čudovita občutja med masturbacijo
Več informacij
Blagovna znamka Tenga
Material Silikon
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!