Masturbator Autoblow 2C+ (za obseg penisa 14-16 cm)

Masturbator Autoblow 2C+ (za obseg penisa 14-16 cm)

Virtualna očala SphereSpecs

Virtualna očala SphereSpecs

Masturbator Autoblow 2B+ (za obseg penisa 10-14 cm)

Masturbator Autoblow 2B+ (za obseg penisa 10-14 cm)

Masturbator Autoblow 2C+ (za obseg penisa 14-16 cm)

169,90 €
 
Rok dobave: 2.2.2021
SKU
I1-05935320000

Kratki opis

Uživajte v brezplačnem oralnem seksu in to kadarkoli želite - v velikosti 14-16 cm!

Uživajte v brezplačnem oralnem seksu kadarkoli si boste tega zaželeli! S tem masturbatorjem boste doživeli orgazme o katerih ste do sedaj le sanjali! Prepustite se masturbatorju Autoblow 2C, ki se prilega penisom obsega 14-16 cm in bo težko delo opravil namesto vas.

6 stvari, ki jih morate vedeti o masturbatorju Autoblow 2:

 • Priključitev: za  uporabo Autoblowa2 ne potrebujete baterij. Preprosto ga priključite v katerokoli električno vtičnico (110-240v) ter začnite z uporabo.
 • Sistem različnih struktur (rokavov): rokave lahko uporabljate izmenično. Po uporabi jih očistite, naslednjič pa ponovno uporabite. Njihova velikost se prilega skoraj vsem velikosti penisov.
 • Prostoročnost: Autoblow 2 podržite na mestu, nato pa se pripravite, da bo težko delo opravil namesto vas. Hitrost in intenzivnost penetracije lahko upravljate sami.
 • Čudovit občutek: ta masturbator je prva resnično realistična naprava za moške, ki podarja enkratno oralno zadovoljitev. Uporabljate jo lahko sami ali v dvoje!
 • Robustna zasnova: Autoblow2 poganja kovinski motorček, ki lahko opravi več kot 500 ur nemotene uporabe!
 • Higiena: zlahka zamenljivi rokavi se očistijo le z uporabo milnice ali čistilca za igračke. 

Prednosti izdelka:

 • 3 različne oblike tekstur za vse okuse
 • na otip in videz izjemno realističen material
 • preprost za čiščenje
 • temeljito prileganje
 • pritisk na območju 10 cm
 • močan motorček za popoln oprijem 
 • priključitev na katerokoli vtičnico 
 • ne zahteva uporabe baterij
 • za penis obsega 14-16 cm
 • do 17,8 cm dolžine penisa

Pogosta vprašanja:

Koliko časa bo masturbator zdržal?

Zavedamo se, da je večina izdelkov za masturbacijo narejena kot igračka in ne kot pripomoček, vendar pa je masturbator Autoblow 2 popolnoma drugačen. Zmogljiv motorček v njegovi notranjosti opravi tudi več kot 500 ur dela, zato je naprava malce težja in večja kot so tovrstni pripomočki sicer, vendar pa je užitek vreden te majhne pomanjkljivosti.

Kako velik je?

Masturbator meri približno 22,9 cm v dolžino in 10,7 cm v širino.

Ali vibrira?

Ne, ta masturbator ne vibrira, saj menimo, da ne bi to prav nič pripomoglo k večji učinkovitosti.

Kako naj uporabim Autoblow2?

Autoblow priključite v katerokoli vtičnico, nato pa iz hlač izvlecite penis ter ga pripravite do erekcije. Ko je enkrat trd, ga namažite z lubrikantom na VODNI osnovi ter ga vstavite v odprtino naprave. Hitrost delovanja sukcije lahko upravljate s pomočjo številčnice. Autoblow2 lahko podržite v roki ali pa ga položite na trebuh in tako uživate popolnoma prostoročno. Ko boste pripravljeni ejakulirajte, nato pa odstranite rokav (notranji vložek) in ga očistite. 

Je glasen?

Autoblow2 ni tih pripomoček. Ker je to naprava, ki za svoje delovanje uporablja sistem pomikanja kroglic oddaja tudi nekaj zvoka. Če si pri uporabi pripomočka torej želite tišine, potem ta izdelek najbrž ni pravšnji za vas. Pri svojem delovanju oddaja zvok, ki je podoben tistemu, ki nastane pri čiščenju vetrobranskega stekla. 

Ali material iz katerega je narejen vsebuje ftalate?

Ne, ta izdelek ne vsebuje ftalatov.

Kako lahko očistim Autoblow2?

Zunanjost Autoblowa 2 lahko očistite s katerimkoli sredstvom, ki je namenjeno čiščenju plastike, vendar pa za čiščenje priporočamo čistilec za igračke s katerim bo površina izdelka ostala res karseda brez bakterij. Notranjost masturbatorja očistite s toplo milnico, nato pa po njej še parkrat popršite z antibakterijskim čistilcem igrač. Rokav pustite, da se popolnoma posuši.

Kako naj skrbim za masturbator?

Material iz katerega je narejen Autoblow2 bo ostal v svojem prvotnem stanju kar najdlje, če ga boste hranili v mošnjičku v katerega je dobro potresti tudi nekaj koruznega škroba. Pri tem se prepričajte, da je masturbator pred shranjevanjem popolnoma suh.

Lahko masturbator uporabljam pod prho ali v kadi?

Ne. Masturbator Autoblow 2 je električna naprava, ki mora biti za svoje delovanje priključena na elektriko. Čeprav pri tem ne porablja veliko elektrike pa je ne smete uporabljati na vlažnih mestih, niti je ne smete zmočiti. 

Je zaradi uporabe elektrike varna za uporabo?

Da! Izdelek je popolnoma varen za uporabo, saj za svoje delovanje uporablja pretvornik AC ali DC, ki vanj pošlje le 12v. Količina električnega toka ni torej niti tolikšna, da bi jo občutili, poleg tega pa so električne komponente popolnoma ločene od preostanka izdelka, zato vam ni potrebno biti v skrbeh.

Ali lahko na izdelek uveljavljam garancijo?

Električni deli ter motorček so vključeni v šestmesečno garancijo. Rokava oz. vložka v izdelku ne morete uveljavljati pod garancijo, vendar pa lahko njegovo življenjsko dobo močno podaljšate z ustreznim shranjevanjem. Garancija tako pokriva le ogrodje izdelka in to v primeru, da niste posegali v njegovo delovanje ali pripomočka celo razstavljali. 

Opombe: ko se vam notranji vložek obrabi, lahko kupite novega - vložek Autoblow 2C.

Več informacij
Blagovna znamka Autoblow2
Material ReelFeel Superskin®
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!