Svetlolasa napihljiva lutka PDX

Svetlolasa napihljiva lutka PDX

Komplet za posebne priložnosti 210th

Komplet za posebne priložnosti 210th

Komplet erotičnih pripomočkov 210th

Komplet erotičnih pripomočkov 210th

Svetlolasa napihljiva lutka PDX

266,00 €
Rok dobave:5.10.2020
SKU
SK1746

Kratki opis

Vas blondinke neznansko privlačijo? Sedaj imae priložnost, da jo osvojite!

Lutka proizvajalca Pipedream čaka na vaš objem, saj vas lahko le tako pripelje do potešitve strasti! Pohvali se lahko z ogromnimi prsmi in čudovito zaobljenimi boki, mehkoba njenega telesa pa kar čaka, da se potopite vanjo. Izbira je vaša: končate lahko med njenimi boki, prsmi ali na ploskem trebuhu.

Njeno napihljivo telo je narejeno iz vinila, vagina in anus iz gume, lasje pa iz poliestra, poleg tega pa so tudi njene bradavičke skoraj tako zelo mehke kot prave! V kompletu z lutko dobite tudi tlačilko za napihovanje, pripomoček za popravilo vinila ter navodila za uporabo.

Navodila za napihovanje:

Z NAPIHOVANJEM NE PRETIRAVAJTE. Temu se lahko izognete tako, da za napihovanje ne uporabljate električnega kompresorja. Namesto tega za napihovanje uporabite priloženo tlačilko ter jo napihnite le do 90% njene kapacitete. Lutka naj nato kakšnih 10 minut počiva, tako da se po njej enakomerno porazdeli zrak. Manj zraka, ko bo v njej, manjši bo pritisk nanjo med uporabo.

Navodila za čiščenje:

Igrački lahko odstranite osrednji del (nožnico) in jo tako preprosto očistite, poleg tega pa lahko omenjen del uporabljate tudi kot masturbator! Lutko splaknite s toplo vodo, nato pa jo s pomočjo mehke krpe nežno očistite s čistilcem za igračke. Za čiščenje ne uporabljajte grobih krpic ali gob, saj bi jo lahko tako poškodovali. Po čiščenju lutko še enkrat splaknite s toplo vodo in jo obrišite z mehko krpo.

Navodila za shranjevanje:

Iz lutke izpustite zrak, nato pa jo pazljivo zložite in jo na rahlo ovijte s čisto krpo, ki naj ne vsebuje kosmov. Hranite jo na hladnem in suhem mestu in izven dosega sončne svetlobe, npr. v omari.

Druga navodila:

Izogibajte se uporabi ostrih predmetov. Morebitne poškodbe pravočasno oskrbite s priloženimi pripomočki ter pri tem sledite navodilom. Pazite, da lubrikant ali losjon ne zaideta v lutkine lase, saj se lahko slednji tako zavozlajo in poškodujejo.

 

Več informacij
Blagovna znamka Pipe Dream
Material Vinil
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!