Masažnik P-točke Spotty

Masažnik P-točke Spotty

Dildo s kožico Real Boy

Dildo s kožico Real Boy

Vibracijski jajček Fifty Shades

Vibracijski jajček Fifty Shades

Masažnik P-točke Spotty

89,90 €
Rok dobave:12.6.2020
SKU
I2-E24993

Kratki opis

S tem masažnikom boste lahko pritisnili na prave gumbe v vašem telesu in odprli vrata užitku!

Spotty je eden izmed najbolj ikoničnih Nomi Tang izdelkov, saj z dvojnim masiranjem prostate nudi neizmeren užitek. Narejen je iz 100% medicinsko razgradljivega silikona ter omogoča polnjenje preko USB kabla, poleg tega pa je še celo vodoodporen, tako da ga je vedno veselje uporabljati. Kot nakazuje že samo ime, Spotty pritiska na ravno pravšnjo točko telesa (P-točko) ter tako iz globočin bitja izvablja nebrzdane valove strasti, ki so med drugim tudi posledica vibracij.

Spotty vibrira s petimi različnimi stopnjami, premore pa tudi tri različne funkcije s katerimi lahko upravljate vsakega izmed treh izjemno mogočnih motorčkov v napravici – da ne omenjamo ergonomske oblike izdelka, ki omogoča neizmerne analne užitke!

Pri Nomi Tangu so povedali: "Navdušeni smo, da nam je po tolikih naporih, posvetovanjih in testiranjih na trg končno uspelo poslati mogočen, polnljiv, večfunkcijski in cenovno ugodni izdelek, ki je poleg vseh omenjenih lastnosti tudi videti fantastično, še bolje pa ga je občutiti! Pari ga lahko uporabljajo med ljubljenjem, sicer pa je tudi prekrasno darilo za rojstne dni, valentinovo, božič in druge posebne priložnosti.

Vodoodpornost: do enega metra
Glasnost: <45dB
Vibracije: 5 različnih stopenj
Vrtljiva glava: 3 funkcije (hitra, počasna, intervalna)

Več informacij
Blagovna znamka Nomi Tang
Material Silikon
Napajanje USB priključek
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!