Set za privezovanje na vzmetnico Fifty Shades

Set za privezovanje na vzmetnico Fifty Shades

Vibrator ZINI Hua

Vibrator ZINI Hua

Cinqcinq - Preveza za oči ali trak za zavezovanje z etuiem

Cinqcinq - Preveza za oči ali trak za zavezovanje z etuiem

Set za privezovanje na vzmetnico Fifty Shades

59,90 €
Rok dobave:12.6.2020
SKU
I2-E24218

Kratki opis

Spremenite vašo posteljo v igrišče za privezovanje!

Spremenite vašo posteljo v igrišče za privezovanje in uživajte v navalu strasti in poželenja, ki vas bo zajelo ob občutku gladkih satenastih trakov na vaši koži. Set za privezovanje na vzmetnico je idealen za začetnike, saj lahko z njim partnerja hitro in učinkovito ter preprosto zvežete.

Štirje mehki zapestni trakovi na ježke vam olajšajo privezovanje, saj je z njimi partnerja enostavno zvezati, tako da se lahko oba začneta zelo hitro posvečati užitku. Zapestja ali gležnje lahko povežete skupaj kot da bi si nadeli lisice, pri tem pa si lahko pomagate s pritrjenimi zaponkami, ki jih lahko med drugimi pripnete tudi na priložen posteljni trak s katerim bo vaš privez še bolj trden.

Posteljne trakove lahko pritrdite pod vzmetnico, nato pa nastavite primerno širino in dolžino ter tako ustvarite nekakšno platformo za privez zapestij in gležnjev, ne da bi za to potrebovali posteljne stebričke ali kakršnokoli drugo specialno opremo.

Set za privezovanje je popolnoma nastavljiv, kar pomeni, da ga lahko uporabite na enojni, dvojni, zakonski ali ekstra veliki postelji. Ker ga je preprosto zložiti in shraniti je idealen tudi za potovanja in za vse tiste pare, katerim je diskretnost ključnega pomena.

Trakovi za privezovanje merijo 124,5 cm v dolžino, poleg tega pa je dva trakova, ki počez merita 248,9 cm možno pritrditi tudi na zapestja. Štirje trakovi, ki se jih namesti pod vzmetnico imajo tudi štiri O-obročke na katere lahko privežete zapestja ter tako oblikujete popoln privez.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Ko se je ulegel name, sem na sebi občutila njegovo celotno težo, ki me je porivala čedalje globlje v vzmetnico. Zvezane roke sem mu položila okoli vratu in se ga oprijela, kolikor je bilo le možno. v tistem trenutku sem vedela, da bi zanj storila vse. Njegova sem." – Anastasia Steele

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material Saten
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!