Silikonske magnetne kroglice K.1

Silikonske magnetne kroglice K.1

Anime lutka Kishimoto Serika Doggie Style

Anime lutka Kishimoto Serika Doggie Style

Vibrator Roae

Vibrator Roae

Silikonske magnetne kroglice K.1

47,00 €
Rok dobave:152.6.2020
SKU
SK1624

Kratki opis

Magnetne kroglice za izvajanje Keglovih vaj, ki pripomorejo k boljši spolni odzivnosti, preprečujejo pa tudi inkontinenco.

S temi hipoalergenimi kroglicami iz medicinsko razgradljivega silikona lahko izvajate Keglove vaje, za kar vam bo telo hvaležno: pridobili boste lahko večjo moč medeničnih mišic in preprečili morebitno bodočo inkontinenco!

Prednosti izvajanja Keglovih vaj

Mišica pubococcygeus, ki ji pogosto rečejo tudi PC mišica, je pravzaprav skupina mišic, ki so po izgledu podobne nekakšni mreži. Omenjene mišice najdemo tako pri moškem kot pri ženskem spolu, obsegajo pa predel od sramne kosti do trtice ter sestavljajo medenično dno ter služijo kot podpora medeničnim organom. Vajam s katerimi krepimo PC mišice običajno rečejo Keglove vaje. Z njihovo pomočjo lahko okrepimo mišično moč, katere posledica je večja občutljivost intimnega predela med spolnim odnosom ter izboljšan nadzor nad mehurjem, prav tako pa izvajanje vaj preprečuje inkontinenco, ki se običajno pojavi v pozni starosti. PC mišice sodelujejo tudi pri orgazmu, mnogo žensk pa pove, da je izvajanje Keglovih vaj pripomoglo k močnejšim mišicam medeničnega dna ter posledično k boljšemu odzivu med spolnimi odnosi.

Kako začeti
Sedite z močno razkrečenimi nogami ali pa se postavite v stoječi položaj ter eno nogo rahlo privzdignite pravokotno na telo. Z nežnim gibom vstavite kroglico približno 2cm globoko v nožnico. Vsako naslednjo kroglico vstavite na enak način. Svetujemo vam, da začnete z dvema kroglicama ter najprej vstavite večjo nemagnetno kroglico, ki je rožnate barve, nato pa še manjšo magnetno kroglico črne barve. Vstavite ju v nožnico ter stisnite mišice, da boste videli, kako se boste ob tem počutili. Če ste se prvotno postavili v sedeč položaj, sedaj vstanite in se prepričajte, če jih boste ob tem lahko zadržali v nožnici. Po koncu izvajanja vaj sprostite medenične mišice in pustite gravitaciji, da z njeno pomočjo zdrsnejo iz nožnice, nato pa jih očistite in pospravite na primerno mesto, kjer bodo počakale na vašo naslednjo uporabo.

Pozabavajte se s kroglicami K.1
Namen silikonskim magnetnih kroglic je zagotavljanje najbolj zanimivega in zabavnega načina izvajanja vaj za učvrstitev medeničnega dna. Kroglice so dovolj majhne, da si jih lahko preprosto vstavi prav vsaka ženska, poleg tega pa jih lahko sestavite skupaj ter tako ustvarite večjo obliko okoli katere lahko stisnite svoje PC mišice. Teža kroglic omogoča tudi preprosto odstranitev iz nožnice, poleg tega pa lahko iz nje odstranite vsako kroglico posebej. Bistvo izvajanj vaj je, da si predstavljate vsako vajo, ki jo nameravate izvesti.

V kompletu dobite:

  • 2 magnetni kroglici
  • 2 nemagnetni kroglici
     
Več informacij
Blagovna znamka Laid
Vsebina 25g (manjši) in 37g (večji)
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!