Gel za dvig libida ON

Gel za dvig libida ON

Paket olje ON zanjo in gel ON zanj

Paket olje ON zanjo in gel ON zanj

Naravno olje za vzburjenje ON

Naravno olje za vzburjenje ON

Gel za dvig libida ON

24,90 €
Rok dobave:8.6.2020
SKU
I2-E23992

Kratki opis

Z gelom za dvig libida ON lahko ženske dosežejo popolno ravnovesje svoje spolne sle. Z dolgotrajno uporabo na naraven!

S pomočjo gela za vzburjenje lahko ženske dosežejo večjo spolno slo in izboljšajo svoj spolni odziv. Slednje lahko vodi do večjega zadovoljstva v osebnem življenju, saj si lahko partnerja tako postaneta še bližja!

Gel NI namenjen enkratni uporabi med spolnim odnosom, vendar lahko ob več tedenski uporabi dvigne libido in poviša poželenje !

Prednosti gela po poročanju naših kupcev:
• vzbudi spolno slo in vzburjenje
• dvigne energijo in izboljša razpoloženje

Gel ni lubrikant in je namenjen izključno zunanji uporabi!

Navodila za uporabo:

Da bi dosegli kar najboljše rezultate, nanesite gel enkrat dnevno. Majhno količino gela nanesite na čisto in suho kožo, kjer niste poraščeni, na primer na notranjo stran rok ali na zadnjo stran stegen. Kremo nežno vmasirajte v kožo ter jo 30 minut pred spolnim odnosom ponovno nanesite na isto mesto. Za najvidnejši učinek gel uporabljajte vsaj 30-60 dni. 

**Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da vam bo izdelek Libido ON pomagal lažje doseči vzburjenje, povečati spolno slo, izboljšati vaš spolni odziv in razpoloženje, dvigniti nivo energije in libido, kakor tudi ni nujno, da bo vplival na vaše osebno življenje ali vas zbližal s partnerjem. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov.
 

Več informacij
Blagovna znamka Sensuva
Vsebina 50 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!