Vibrator Tiani 2

Vibrator Tiani 2

Vibrator JimmyJane, oblika 2

Vibrator JimmyJane, oblika 2

Oralni stimulator Sqweel 2

Oralni stimulator Sqweel 2

Vibrator Tiani 2

139,00 €
Rok dobave:2.10.2020
SKU
Vibrator Tiani 2

Kratki opis

Vibrator Tiani znamke Lelo je postal še boljši. Pustite domišljiji prosto pot in preizkusite vse kar ponuja!

Lelo predstavlja novo verzijo njihove priljubljene igračke Tiani. Poimenovali so jo kar Tiani 2. Čeprav na prvi pogled igrački delujeta podobno pa se lahko Tiani 2 pohvali s polno mero izboljšav.

Motorček v vibratorju Tiani 2 je 50% močnejši od prejšnjega modela, doseg brezžičnega daljinskega upravljalnika so povečali za kar trikrat (sedaj lahko partnerko "pobožate" iz razdalje do 12 metrov), vse to pa dopolnjujeta dva različna nastavka, ki pomagata držati vibrator na mestu med spolnim odnosom. Prvi nastavek je namenjen draženju ščegetavčka, drugi pa zaradi svoje oblike pomaga pri draženju točke G. 

Lelo je prenovil tudi daljinski upravljalec, tako da sedaj še bolje izkorišča prednosti patentirane tehnologije SenseMotion. Spustite svojo kreativnost na plan in raziščite vse opcije, ki vam jih ponuja. Sede, leže, med seksom ali masturbacijo, v postelji ali v kopalni kadi... raziskovanje bo dolgo in čutno! Nov model Lelo Tiani pa lahko upravljamo tudi brez daljinskega upravljalnika, kar je še posebej priročno za damsko solo akcijo.

Lelo Tiani 2 je na voljo v treh različnih barvah: Cerise (roza), Deep Rose (vijolična) in Black (črna).

Več informacij
Blagovna znamka Lelo
Material Silikon
Napajanje Vgrajena baterija
Dolžina 8,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!