Vibrator Hot Octopuss Pulse III Duo

Vibrator Hot Octopuss Pulse III Duo

Olje ICE s hladilnim učinkom za njeno vzburjenje

Olje ICE s hladilnim učinkom za njeno vzburjenje

Vibrator LELO Ina Wave

Vibrator LELO Ina Wave

Vibrator Hot Octopuss Pulse III Duo

Redna cena 129,00 € Akcijska cena 116,10 €
Rok dobave:29.9.2021
SKU
I2-E26449

Kratki opis

Izdelek za pare, ki si želijo eksplozivnih istočasnih orgazmov - s turbo funkcijo.

Kaj je Pulse?

Pulse je prvi revolucionarni moški stimulator, ki za svoj namen uporablja tako imenovane oscilacije, oziroma nekakšno nihalno gibanje. Slednje je tisto, kar ga loči od vseh ostalih vibratorjev in ga dela tako posebnega.
Poleg tega, da Pulse predstavlja naslednji generacijo moških igračk, pa je idealen tudi za igrice v paru. Ker je izredno vsestranski, ga lahko uporabljate kot masažnik ali celo kot odlično prostoročno popestritev predigre.
Še ena prednost Pulse vibratorja se skriva v dejstvu, da za njegovo uporabo moškemu ni potrebno imeti erekcije. Slednje uporabniku omogoča uživanje v občutku postopne trdnosti ter neskončne možnosti tistim, ki trpijo zaradi erektilne disfunkcije (ED). Moški lahko s pomočjo Pulse vibratorja sedaj pridejo bližje "ljubljenju" kot kdajkoli prej.

Pulse vibrator kot igračka za moške

Leta raziskav so s seboj prinesla ugotovitev, da lahko določeno delovanje vibracij moškega ponese do nebes. Znamka Hot Octopuss je slednje izkoristila tako, da je ustvarila pripomoček Pulse, ki je oblikovan za proizvajanje najbolj mogočnih in edinstvenih orgazmov vseh časov.

Kot solo igračka, se lahko mastubator Pulse uporablja na dva načina:

 • Če ga uporabite z lubrikantom se Pulse spremeni v revolucionarno igračko naslednje generacije.
 • V primeru, da ga uporabite brez lubrikanta, bo uporaba Pulsa nekoliko bolj statična. V tem primeru bo Pulse kot stimulator deloval neposredno na kožico pri spodnjem delu glavice penisa. Občutek, ki ga boste imeli priložnost izkusiti v tem primeru bo popolnoma drugačen od vsega, kar ste imeli priložnost izkusiti do sedaj. Poskusni uporabniki so povedali, da so zaradi vibratorja Pulse lahko izkusili močnejše in dalj časa trajajoče orgazme, občutki pa so bili takšni kot bi se ponovno učili masturbirati.

Dva različna načina uporabe igračke pomenita, da je Pulse nekaj takega kot da bi imeli dve igrački v eni.

Pulse kot igračka za pare

Pulse ne predstavlja le revolucije na trgu izdelkov za moške, ampak tudi na trgu erotičnih igračk za pare. Če si ga nadene moški, lahko v njem uživata oba partnerja. Pulse je izredno seksi in intimen, poleg tega pa bodo vajine roke zaradi njegove preproste uporabe proste za raziskovanje drug drugega.
Uživajta v najbolj neverjetnem istočasnem orgazmu: Pulse bo predigro spremenil v glavni dogodek. Ta zabavni, edinstveni in neverjetno čutni pripomoček lahko moški uporablja v trdem ali mlahavem stanju, med predigro in celo med v različnih položajih med plitvo penetracijo.

Kaj je tehnologija PulsePlate?

 • Tehnologija PulsePlate je patentiran sistem, ki ga Pulse uporablja za zagotavljanje močnih oscilacij in ne šibkih vibracij.
 • Leta raziskav so s seboj prinesla ugotovitev, da lahko določeno delovanje vibracij moškega ponese do nebes. Znamka Hot Octopuss je slednje izkoristila s pomočjo tehnologije PulsePlate.
 • Oscilatorji so v svetu znanosti nekaj popolnoma normalnega, vendar pa je vibrator Pulse prvi, ki je tovrstno tehnologijo ponesel na trg erotičnih moških igračk. Za razliko od vibratorjev, Pulsovi močni valovi delujejo neposredno na najbolj občutljiv predel moškega telesa, na kožico pod spodnjo glavico penisa (frenulum).
 • Pulse III 

Odlike vibratorja Pulse III Duo

Ta vibrator se lahko pohvali s prijetno mehko in vibrirajočo spodnjo stranjo, ki bo zaradi trenj in drgnjenja ob klitoris ženskim predstavnicam med seksom omogočala izkustvo neizmernih užitkov. In še najboljša novica: užitek žensk pri uporabi ne bo odvisen od moških, saj bodo lahko vibratorček upravljale s priloženim daljincem s pomočjo katerega bodo lahko izbirale med petimi različnimi stimulacijskimi načini ter hkrati prilagajale tudi intenzivnost vibracij, tako da bo lahko v njih uživali tudi moški. Smo že omenili, da je vibrator tudi vodoodporen in ga lahko zato s seboj vzamete na katerokoli mokro površino? Kaj boljšega bi si pari še lahko želeli? Za nameček se ponaša še s Turbo funkcijo, ki ob tiščanju gumba - ali + omogoča takojšnji preskok na ali z najvišje moči in še senzor, ki zazna kdaj najbolj potrebujete izjemno moč masturbatorja in vam jo tudi omogoči - tik pred vrhuncem!

Torej, na kratko:

 • vodoodporen
 • s petimi različnimi stimulacijskimi načini
 • brezžično upravljanje
 • prilagoditev intenzivnosti vibracij
 • užitek zanjo in zanj

Naši nasveti za uporabo:

ONA NA VRHU

V primeru, da Octopuss uporabljata med erotičnimi igricami, se lahko moški uleže na hrbet z nameščenim pripomočkom, ženska pa se usede nanj in namesti tako, da njeno mednožje počiva na vibracijskem delu naprave. Ker ima roke proste, njena teža pa igračko drži na mestu, lahko tako oba uživata v izjemni predigri.

MISIJONARSKI POLOŽAJ

Moški naj se z nameščenim Octopussom na žensko uleže tako, da vibracijski del pripomočka počiva na ženskem spolovilu. Ker bo teža njegovega telesa pritiskala na partnerko, bosta lahko oba uživala v izjemnem prostoročnem draženju.

SOLO

Moški naj si na penis (v erekciji ali v mlahavem stanju) namesti pripomoček tako, da je njegova glavica močno pritisnjena ob vrh pripomočka. Penisu se pripomoček ob vzburjenju tesno prilega in tako dobro objame penis ter nudi izjemno draženje.

Več informacij
Blagovna znamka Hot Octopuss
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!