Vaginalne kroglice za izvajanje Keglovih vaj Fifty Shades

Vaginalne kroglice za izvajanje Keglovih vaj Fifty Shades

Prostoročni klitoralni vibrator Eva II

Prostoročni klitoralni vibrator Eva II

Stimulator New Wave

Stimulator New Wave

Vaginalne kroglice za izvajanje Keglovih vaj Fifty Shades

35,90 €
Rok dobave: takoj
SKU
I2-E25475

Kratki opis

Zakaj ne bi Keglovih vaj izvajali v slogu? Z vaginalnimi kroglicami Fifty Shades to ne bo težava!

Christian in Anastasia sta vedela, kako se streže rečem v spalnici in sedaj lahko to ugotovite tudi vi, najboljše pri tem pa je, da lahko hkrati tudi utrdite svoje medenično dno!

Kako izvajati Keglove vaje?

Vaje je zelo preprosto izvajati, saj kroglice le vstavite v vagino in jo sklenete okoli njih kot da bi jih želeli potegniti globlje vase. Vaginalne mišice pokrčite, kolikor je le možno, in kroglice zadržite v sebi kar najdlje, nato pa popustite prijem. Vajo ponovite 10-15 krat zaporedoma, dva ali trikrat dnevno.

Med izvajanjem vaj, se bodo kroglice premaknile k vaši G-točki in močno dražile vašo najbolj vročo točko užitka, zaradi česar bo vaše izvajanje vaj postalo ne le praktična, ampak tudi izredno erotična in seksualno zadovoljujoča izkušnja. Težo kroglic lahko postopoma stopnjujete, saj v kompletu dobite 4 kroglice, ki tehtajo od 15-55 gramov.

Izdelek je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

Opomba: ne priporočamo vstavljanja brez silikonskega ohišja. V primeru, da se za to vseeno odločite, ravnajte pazljivo in kroglic ne potiskajte globoko v nožnico.

 


 

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!