Vibrator Charlie Tango Fifty Shades

Vibrator Charlie Tango Fifty Shades

Mini klitoralni stimulator Sweet Touch Fifty Shades

Mini klitoralni stimulator Sweet Touch Fifty Shades

Vibracijski obroček Feel It Fifty Shades

Vibracijski obroček Feel It Fifty Shades

Vibrator Charlie Tango Fifty Shades

29,90 €
 
Rok dobave: 5.3.2021
SKU
I2-E24234

Kratki opis

Privoščite si stimulacijo v slogu Christiana in Anastasie!

Sedaj je tu nov in izboljšan Charlie Tango, ki vam bo odkril popolnoma novo plat užitka. Ko ga boste enkrat dobili v roke boste vedeli, da so užitek, strast in erotično zadovoljstvo na dosegu vaše roke! Charlie Tango je gladek, klasičen vibrator, ki sta ga v knjižni uspešnici z naslovom Petdeset odtenkov sive uporabljala Christian in Anastasia, namenjen pa je tako klitoralnemu kot vaginalnemu draženju.

Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobrila sama avtorica znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

"Ne!", sem ponovno zavpila roteče, in takrat je vibrator in svoje prste izvlekel iz mene, medtem ko je moje telo še vedno drhtelo od užitka." – Anastasia Steele

Podoživite Anine in Christianove prizore in si s tem elegantno oblikovanim in vsestranskim vibratorjem ustvarite lastne spalnične fantazije. Vibrator je narejen iz telesu prijazne ABS plastike in se ponaša s površino na kateri se nahajata besedi Charlie Tango. Na pogled je popolnoma osupljiv, kmalu pa boste izvedeli, da je tak tudi vaš občutek po uporabi!

Pod prefinjeno zunanjostjo vibratorja Charlie Tango se skriva močan motor, ki ga lahko upravljate z vrtljivim kolescem ter tako izkusite prav vsa občutja od lahnega tresenja pa do glasnega brnenja. Draženje, ki ga Charlie proizvede, je lahko nežno kot poletni vetrič ali pa intenzivno kot sam grom. Zadovoljitev se vam zagotovo ne bo izmuznila.

Za kar najintenzivnejša občutja, pritisnite konico vibratorja na vaš klitoris ali na druga občutljiva mesta na vašem telesu, lahko pa uživate tudi v počasnejšem in nekoliko bolj čutnem užitku, ki vas bo z ljubkovanjem G-točke in nežnimi sunki postopoma pripeljal do vrhunca. Klasična oblika tega mogočnega vibratorja vas vabi na razvejano pot raziskovanja vašega vzburjenja, kjer lahko odkrivate vse od prednosti masturbiranja pa tja do predigre in spolnih odnosov.

Izdelek je vodoodporen, tako da ga lahko uporabljate tudi v kopalnici in na drugih mokrih površinah, poleg tega pa ga lahko uporabljate tudi s kakršnim koli lubrikantom.

Vibrator je neupogljiv in ne vsebuje ftalatov in lateksa, poleg tega pa vas bo s 3 mogočnimi vibracijskimi hitrostmi in 4 vzorci vibriranja lahko ponesel do eksplozivnega orgazma!

Več informacij
Blagovna znamka Fifty Shades of Grey
Material ABS plastika
Napajanje 2xAA (niso priložene)
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!