Vibrator Billy

Vibrator Billy

Bič Sensua

Bič Sensua

Sesalec bradavičk Nipple Sucker

Sesalec bradavičk Nipple Sucker

Vibrator Billy

139,00 €
 
Rok dobave: 26.1.2021
SKU
Vibrator Billy

Kratki opis

Analni vibrator za vse ljubitelje dobrih stvari.

Analni vibrator LELO Billy je narejen tako, da se popolnoma sklada z linijo moške prostate, zato je idealen za masiranje prostatne žleze in uživanje v osupljivih rezultatih, ki jih takšno ravnanje izvablja.

S pomočjo 5 vibracijskih načinov in različnih hitrosti lahko začnete počasi, nato pa postopoma nadaljujete k bombastičnemu vrhuncu. Za prižig vibratorja za 3 sekunde preprosto pridržite gumb v njegovi sredini, nato pa s pomočjo gumbov + in -  povečujte ali zmanjšujte moč njegovih vibracij. Tako preprosto je!

S pomočjo puščic za navzdol in navzgor lahko spremenite tudi vbracijski način, če pa boste gumb v sredini pridržali za 3 sekunde, se bo vibrator ugasnil.

Preprosto je tudi polnjenje Billyja, saj je v dveh do štirih urah popolnoma pripravljen na nova raziskovanja vašega telesa.

V čudoviti škatli dobite vibrator, mošnjiček za njegovo shranjevanje, polnilec, navodila za uporabo in garancijo. Komplet je idealno darilo za moške, ki (mislijo, da) imajo vse in si želijo preizkusiti nekaj novega!

Več informacij
Blagovna znamka Lelo
Material Silikon
Napajanje Akumulatorsko - polnilec priložen
Dolžina 15 cm
Širina 2,5 cm
Napišite vaše lastno mnenje
Za komentiranje izdelkov morate biti prijavljeni!